Pozemok, komerčné využitie, Košice – Západ, ul. Popradská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Popradská
1600 m²
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

22445x zobrazená v zozname / 1309x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Košiciach na ulici Popradská pri novej stavbe NTC. Na pozemku je vypracovaná štúdia na výstavbu 4 podlažnej polyfunkčnej budovy. Pozemok je rovinatý s asfaltovou prístupovou cestou. Výmera pozemku je 1600m2. Pri pozemku sú dostupné všetky inžinierske siete.

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-682 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.