POZEMOK NA PREDAJ - 2329 m2 - SVÄTÝ JUR, OKRES PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Svätý Jur
2329 m²
studňa
nie
230V
nie
predaj - Vinice
209.610,- €
90,- €/m2 + 9 825 EUR za podiel na prístupovej ceste, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

96518x zobrazená v zozname / 5780x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

SLNEČNÝ SVAHOVITÝ POZEMOK S VÝHĽADOM


V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj svojou polohou a výhľadmi zaujímavý pozemok vo výmere 2 329 m2. Leží vo svahu nad mestom Svätý Jur, časť Prostredné a je vedený na katastri ako vinica. Má podlhovastý tvar, s približnou vstupnou šírkou 35m (zužujúcou sa postupne smerom nahor na 19m) a dĺžkou cca 100m. Je orientovaný na JZ stranu.

Pozemok je vyčistený od hustého porastu, čiastočne oplotený. Vedie k nemu spevnená mestská prístúpová cesta. Inžinierske siete: na pozemku je elektrická prípojka (momentálne odhlásená) a hĺbkový vrt s pitnou vodou.

Podľa aktuálnej uzemnoplánovacej informácie (ÚPI) z roku 2023 je pozemok určený na záhradnú stavbu s max. koeficientom zastavanosti 0,03. V okolí sa nachádzajú domy, chaty a udržiavané vinohrady.

Na predaj je aj susediaca parcela nad týmto pozemkom vo výmere 2 000 m2, s rovnakými možnosťami zastavania. Na budúcu cestu k danému hornému susediacemu pozemku bola vyhradená parcela, polovičný podiel na ktorej je povinnosť si súčasne dokúpiť (t.j. 575 m2 za 9 825EUR). VO VIDEU SÚ ZOBRAZENÉ OBA POZEMKY AJ S BUDÚCOU CESTOU AKO CELOK, ktorý bol však aktuálne rozdelený novým geometrickým plánom na spomínané dve samostatné parcely podobnej veľkosti a parcelu pre budúcu prístupovú cestu.

Najväčšou devízou tohto pozemku je jeho pokojná lokalita v blízkosti lesov a viníc Malých Karpát, nad malebným vinárskym mestom Svätý Jur, len 15km od Bratislavy. Panoramatické výhľady z pozemku siahajú od Bratislavy až do Rakúska. Pozemok je vhodný pre toho, kto túži po bývaní v srdci prírody ďalej od ruchu mesta, s unikátnymi výhľadmi na celý kraj. Napriek limitom zastavanosti vyplývajúcim z ÚPI existujú architektonické riešenia, ktoré umožnia čo možno najlepšie využitie pozemku v tomto záhradkárskom území.

Vo Svätom Jure, ktorého centrum je len ca 2km vzdialené od pozemku, sa nachádza základná občianska vybavenosť. Za zmienku stojí kvalitná základná škola ale i množstvo sympatických kaviarní, vinoték, reštaurácií či nedávno zrekonštruovaný kaštieľ. Aj vďaka železničnej stanici či frekventovanej autobusovej linke má Svätý Jur dobrú dostupnosť pre cestovanie do okolitých miest. Mesto má necelých 6 tis obyvateľov s prihláseným trvalým pobytom.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše finančné či iné odborné poradenstvo. Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v okrese Pezinok Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vinice vo Svätom Jure

Rozloha vinice 2329 m2 je o 292 metrov väčšia ako je priemerná rozloha vinice vo Svätom Jure.

Pozícia realitnej ponuky

209.610,- €
Cena nehnuteľnosti 7.950,- € 310.000,- €
2329 m²
Rozloha pozemku 1148 m² 4023 m²

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2329 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sieteáno
Káblová televízianie
Orientáciajuhozápadná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-743413 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny