POZEMOK NA PREDAJ - MODRA - PRÍRODA AJ CENTRUM NA DOSAH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
Ulica.: Ferdinanda Píseckého
1920 m²
predaj - Pozemky - bývanie
288.000,- €
150,- €/m2 288 000,00 € ako celok, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8607x zobrazená v zozname / 358x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

BUDÚCI STAVEBNÝ POZEMOK 10 MIN OD CENTRA MODRY


V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj svojou polohou a výhľadmi unikátny pozemok vo výmere 1 920 m². Leží v miernom svahu v okrajovej časti centra mesta Modra, ul. Ferdinanda Píseckého. Má podlhovastý tvar, s približnou vstupnou šírkou 29m (zužujúcou sa postupne smerom nahor na 11m) a dĺžkou cca 100m. Je orientovaný na južnú stranu.

Podľa dostupnej územnoplánovacej informácie (ÚPI) sa jedná o budúci stavebný pozemok, jeden z posledných v tejto okrajovej časti mesta. Navrhovaná regulácia je nasledovná: obytné územie s prevahou rodinných domov, zastavanosť 20%, zeleň 30%, dve nadzemné podlažia.

Pozemok je vyčistený od hustého porastu a jeho svahovitý terén bol upravený vybudovaním tzv. terás. Vedie k nemu spevnená mestská prístúpová cesta. Všetky inžinierske siete sú v blízkosti pozemku, a teda v dosahu. V okolí sa nachádza výstavba rodinných domov a víl.

Tento pozemok predstavuje unikátnu kombináciu kľudnej lokality v blízkosti prírody s pešou dostupnosťou centra mesta. Zo svojich terás poskytuje vzácne výhľady na malebné mesto Modra.

Vinohradnícke mesto Modra posledné roky výrazne napreduje po kultúrnej aj gastropriemyselnej stránke a zaručuje tak príjemné bývanie v blízkosti Bratislavy všetkým vekovým kategóriám. Hlavné mesto je vzdialené len 20 km, okresné mesto Pezinok 10 km, diaľnica D1 15 km. Centrum Modry je vzdialené menej než 1 km, je teda dostupné na pešo. Pozemok zároveň leží vedľa chráneného územia, neďaleko turistických chodníkov vedúcich do rekreačnej oblasti Zochova Chata, Harmónia či iných častí Malých Karpát.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše finančné či iné odborné poradenstvo. Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v okrese Pezinok Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1920 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénsvahovitý

Vaše hodnotenie ponuky