STAVEBNÝ POZEMOK 676 m2 S PROJEKTOM - VINOSADY, OKRES PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Vinosady
676 m²
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
199.000,- €
294,38 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

164167x zobrazená v zozname / 18973x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

STAVEBNÁ PARCELA S INŽ. SIEŤAMI, STAVEBNÝM PROJEKTOM A POVOLENÍM V OKRESE PK
Táto parcela leží pod vinicami v okrajovej časti obce Vinosady, smer Modra, v novovzniknutej lokalite Bolešky. Má tvar mierne skoseného obdĺžnika s približnou vstupnou dĺžkou 40m x šírkou pozemku 17m a celkovou výmerou 676 m2.

Prístup k pozemku je priamo z asfaltovej cesty s už osadeným verejným osvetlením. Inžinierske siete sú vyvedené na pozemku: kanalizácia, vodovod, elektrina, optický internet. Plyn nie je dostupný.

Pozemok je určený podľa UPI na výstavbu domov s maximálnou podlažnosťou dve nadzemné podlažia. Koeficient zastavania je max 0,30, koeficient zelene min. 0,50, výška oplotenia max 1,80m. Stavebná čiara je min. 5 metrov od uličnej čiary.

Medzi fotografiami môžete vidieť návrh jednopodlažného rodinného domu tvaru "L" s plochou strechou a ustúpeným podlažím situovaného na tejto parcele, kde zastavaná plocha je 203 m2 a úžitková plocha 175 m2. Takýto rodinný dom má 4 izby, dve WC s kúpeľňou, jedno samostatné WC, technickú i šatníkovú miestnosť a má slúžiť pre lepšiu predstavivosť stavby a jej umiestnenia na tomto pozemku.

Daná projektová dokumentácia je zahrnutá v cene pozemku a bolo k nej obcou Vinosady vydané stavebné povolenie. Už zrealizované, a teda v cene zahrnuté je tiež:
- spracovanie geometrického plánu (vrátane výškopisu a polohopisu)
- pripojenie k BVS, vrátane zapojenia hodín
- pripojenie k ZSE, vrátanie zapojenia hodín
- poplatok za vyňatie poľnohospodárskej pôdy
- poplatok za rozvoj.

Najväčšou devízou tohto pozemku je jeho lokalita v okrese Pezinok s dobrou dostupnosťou do Bratislavy (20km), Senca (15km), na diaľnicu D1 (12km) no najmä do blízkeho mesta Pezinok (5km) či Modra (2km) s kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci Vinosady, ktorej centrum je dostupné na pešo, sa nachádza materská i základná škola. Pravidelné autobusové spoje v častých intervaloch na pezinskú železničnú stanicu a blízka autobusová zastávka ponúkajú takisto neobmedzené možnosti prepravy. Blízkosť viníc a lesov Malých Karpát je ďalším pozitívnym atribútom tejto lokality. Bývanie v pezinskom okrese je už dlhodobo veľmi žiadané.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kvalitný právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou, poplatky u notára a na katastri (štandardný vklad) a finančné poradenstvo na základe licencie na finančné sprostredkovanie (prostredníctvom INSIA a.s.) v oblasti úverov s dlhoročnou praxou a osobnými vzťahmi.

Naše 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v okrese Pezinok Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vinosadoch

Rozloha pozemku na bývanie 676 m2 je o 258 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Vinosadoch.

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 58.600,- € 479.940,- €
676 m²
Rozloha pozemku 500 m² 58977 m²

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku676 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--353 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny