Rekreačný pozemok v nádhernom prostredí - Horná Breznica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Horná Breznica
7082 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

56400x zobrazená v zozname / 6675x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka zaujímavý investičný pozemok v obci Horná Breznica. Slnečný pozemok s rozmermi približne 34x210 metrov a výmerou 7082 m2 je v súčasnosti vedený ako orná pôda, avšak je možné ho využiť na rekreačné účely. Elektrina sa nachádza približne 250 m od pozemku. Vodu je potrebné riešiť vlastnou studňou a odpad žumpou.

Pozemok sa nachádza v tichej lokalite, približne 250 metrov od hlavnej cesty. Je situovaný na konci obce. Prístup na pozemok je po kamenistej ceste. Ponuka je výhodná z investičného pohľadu, pretože ponúka možnosť rozdelenia na viacero samostatných rekreačných pozemkov.

V obci Horná Breznica nájdete obchod, pohostinstvo, autobusové zastávky. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v obci Lednické Rovne vo vzdialenosti 6 km, okresné mesto Púchov je vzdialené 14 km, diaľnica D1 17 km .


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Hornej Breznici

Rozloha pozemku na bývanie 7082 m2 je o 3336 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Hornej Breznici.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7082 m²
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1322 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.