Na predaj: Stavebný pozemok v lone prírody o rozlohe 778 m2- Dohňany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Dohňany
778 m²
studňa
nie
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
26.000,- €
33,42 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12182x zobrazená v zozname / 1392x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj lukratívny STAVEBNÝ pozemok v nádhernom prostredí obce Dohňany, časť u Leškov.

POZEMOK:



Mierne svahovitý pozemok má tvar lichobežníka s rozlohou 778 m2. V dostupnosti sú IS /elektrika/. Vodu je nutné riešiť studňou- dobrá výdatnosť vody. Odpad žumpou.
K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, v poslednej časti spevnená udržiavaná cesta. Hneď za pozemkom je bezprostredná blízkosť nedotknutej prírody.
Nakoľko sa za pozemkom nenachádzajú už žiadne stavebné pozemky, zaručuje táto lokalita nadštandardné súkromie a kľud. V tejto lokalite nie je stavebná čiara, čiže sa dá na pozemku postaviť akýkoľvek dom podľa vlastných predstáv. Na pozemku sú momentálne dva stĺpy, ktoré však nie sú funkčné a treba ich demontovať.

LOKALITA:



Myslím že malebnú obec Dohňany, asi netreba predstavovať... Dolinou preteká rieka Biela voda a dopravnú obslužnosť zabezpečujú dve komunikácie - automobilová a železničná. Ako jediná lokalita u Leškov je oddelená od najbližších obytných častí krásnou, neporušenou prírodou. Má očarujúcu prírodu s veľmi silným aktívnym nábojom a práve všetky tieto špecifiká robia túto obec atraktívnym miestom pre život. Nadšenci turistiky majú množstvo možností na prechádzky po náučnom chodníku „Tri skaly“, ktorý sa nachádza v lokalite obce Dohňany, v oblasti pohoria Biele Karpaty. Je vhodný pre peších turistov, ale i cyklistov či bežkárov.
V obci sa nachádza: materská škola, základná škola, pošta, dom kultúry, knižnica, športové ihrisko, potraviny aj s rozličným tovarom, reštaurácia, pohostinstvo...

CENA:



Cena pozemku: 26.000 Eur

V prípade že Vás táto ponuka oslovila dohodnite si osobnú obhliadku priamo na pozemku na tel. čísle alebo na mail

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Púchove na ulici Dohňany

Rozloha pozemku na bývanie 778 m2 je o 1032 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Púchove.

Pozícia realitnej ponuky

26.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.500,- € 149.000,- €
778 m²
Rozloha pozemku 441 m² 2326 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku778 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27762 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny