POZEMOK PRE STAVBU ROD.DOMU, 1.654m2, BRESTOVEC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brestovec
Ulica.: Brestovec
1654 m²
predaj - Pozemky - bývanie
79.000,- €
47,76 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

18455x zobrazená v zozname / 2176x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum Vám exkluzívne ponúka na predaj rovinatý pozemok určený pre výstavbu rodinného domu / domov. Nachádza sa v obci Brestovec vzdialenej od centra mesta Myjava 5 km. Veľmi pekné miesto s dokonalým výhľadom, kde slnko svieti po celý deň.

Ponuka sa skladá z dvoch priľahlých parciel reg. „C“ s celkovou výmerou 1.654m2. Rozmer pozemku pre dom je ideálny 23m( šírka od cesty) x60mx91x33m to je už dosť miesta aj na veľký dom so záhradou, garáž či bazén. V súčasnosti sa buduje možnosť napojenia na elektrickú energiu.


...Bezpečná a pokojná lokalita s dobrou dostupnosťou...

• rovinatý pozemok s prístupom z dvoch strán

• inžinierske siete – elektrika, voda na hranici pozemku, t.č. nie je v tejto lokalite kapacita na pripojenie na elektrickú energiu (v riešení)

• v zmysle územného plánu hlavné funkčné využitie – BÝVANIE V RODINNÝCH DOMOCH

►LOKALITA a OKOLIE:



Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej lokalite, kde v posledných rokoch vyrástlo veľa nových rodinných domov. V centre mesta Myjava ste autom do desiatich minút, alebo sa dostanete autobusom, ktorého zastávka je na okraji. Pokojná lokalita, v okolí nádherná príroda s bohatými možnosťami pre cykloturistiku, turistiku....

Ak hľadáte pozemok na výstavbu rodinného domu v obľúbenej, zastavenej a stabilizovanej časti, tak tento pozemok všetky spĺňa všetky potrebné kritériá. Ideálne miesto pre rodinné zázemie.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum

© AVORY Realitné Centrum - text, pôdorys, video a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. Financovanie Vám náš certifikovaný finančný poradca bezplatne zabezpečí podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk a sprostredkuje najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Avory Realitné Centrum – v realitách sme doma

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Brestovci

Rozloha pozemku na bývanie 1654 m2 je o 2551 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Brestovci.

Pozícia realitnej ponuky

79.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.000,- € 270.970,- €
1654 m²
Rozloha pozemku 665 m² 7742 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1654 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-014 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.