POZEMOK s 2i EKO-DOMOM v záhradkárskej oblasti

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Šamorínska
410 m²
410 m²
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2532x zobrazená v zozname / 277x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

B10 Vám ponúka na predaj Rekreačný pozemok s 2i eko domom na Šamorínskej ulici v záhradkárskej časti Podunajských Biskupíc.



Rovinatý pozemok má výmeru 410m2, no v praxi sa využíva pozemok s výmerou až 580m2, z čoho 170m2 predstavuje plochu pozemku patriacemu Hlavnému mestu SR. Na pozemku je situovaný montovaný drevený eko-dom typu Ikaros (bližšie info vrátane pôdorysu viď odkaz: https://thermoblock.cz/mini-eco-domy/ ). Okrem eko-domu je na pozemku situovaný starší záhradný domček, slúžiaci na uskladnenie záhradného nábytku a náradia. Na pozemku sú osadené tiež detské prvky na hranie ako hojdačky, šmykľavka, či trampolína. Pozemok je udržiavaný a nájdete na ňom ovocné stromy ako jabloň, marhuľa, čerešňa, figa, mandľovník, či kríky ako ríbezle či egreše.



Mini eko-dom



Jedná sa o modernú montovanú 2i drevostavbu s výmerou 47m2 + terasa (24m2), ktorá je postavená na betónových kockách s makadamovým lôžkom (nie je spojený so zemou pevným základom). Do je na pozemku osadený od roku 2018.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby (4,5m2), kúpeľne spojenej s WC (5,15m2), spálne (11,69m2) a priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou (26,6m2).

Dom je napojený na vodovod, elektrinu a má žumpu (8m3). Kúrenie v dome je podlahové (elektrické) a ovláda sa pomocou 3 termostatov v každej miestnosti samostatne. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler s objemom 80l.

Dom sa predáva kompletne zariadený (viď foto).





Lokalita



Pozemok sa nachádza v pokojnej časti Podunajských Biskupíc a zároveň je zachovaná pešia dostupnosť k občianskej vybavenosti, ako napr. Lidl, viaceré reštaurácie, kaviarne, puby, športový areál, kostol, či miestny úrad. Najbližšia zastávka MHD je vzdialená len 5 min. chôdze.



TIP makléra



Zaujímavá ponuka, ktorá poslúži ako ideálne miesto na trávenie víkendov s vašou rodinou a deťmi, pričom budete mať pocit, že ste mimo mesta a to bez potreby zdĺhavého cestovania. Dom je so svojimi parametrami využiteľný aj na dlhodobejšie bývanie.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118047



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Šamorínska

Rozloha rekreačného pozemku 410 m2 je o 32 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Bratislave - Podunajské Biskupice.

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku410 m²
Úžitková plocha410 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118047 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.