POZEMOK vo veľmi vyhľadávanej prímestskej časti Trnové o výmere 669m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
669 m²
neuvedené
predaj - Rekreačné pozemky
24.000,- €
35,87 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3574x zobrazená v zozname / 412x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku pozemku **https://youtu.be/jeZ7iDBeYOQ**

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ rekreačný pozemok situovaný vo veľmi vyhľadávanej a obľúbenej prímestskej časti Trnové o výmere 669m².

Šírka pozemku je približne 7m a dĺžka 94m.



Jeho tvar a lokalita ho predurčujú na rekreačné využitie. Nachádza sa v zastavanom území, čiže v rámci územného plánu je možné ho využiť na stavbu chaty alebo inej drobnej stavby.

Všetky inžinierske siete sa nachádzajú na hranici pozemku.

Pozemok susedí s vedľajšou parcelou o výmere 618m2, ktorá je vo vlastníctve pozemkového fondu. Podľa súčasných dostupných informácii je možné si tento susediaci pozemok dlhodobo prenajať a využívať tak dvojnásobok plochy, ktorú si kupujete.

Môj tip: Ak túžite po úniku z rušného mesta a hľadáte miesto pre relax a oddych neďaleko mesta, tak tu ho určite nájdete. Preto neváhajte a kontaktujte ma už teraz.

Odporúčam vidieť!



Bližšie info: alebo na tel. čísle

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku669 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky