REKREAČNÝ POZEMOK S PROJEKTOM PRE 2 CHATY, LYSICA, 1707m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Lysica
1707 m²
neuvedené
predaj - Rekreačné pozemky
128.025,- €
75,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8444x zobrazená v zozname / 588x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rekreačný pozemok v obci Lysica o celkovej výmere 1707m². Nachádza mimo zastavaného územia rodinných domov s výhľadom na okolitú krajinu. Pozemok je mierne svahovitý, vedie k nemu spevnená prístupová cesta.

Na daný pozemok je vyhotovený projekt so stavebným povolením pre výstavbu 2 murovaných chát o zastavanej ploche 85m² s čiastočným podpivničeným a podkrovím.

Na prízemí chata dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, WC, obývacej izby, kuchynskej časti a terasy. Na poschodí sú navrhnuté štyri spálne a dve kúpeľne. Vykurovanie je naplánované elektrickým kotlom, popr. krbom na pevné palivo.

Na pozemku je elektrická skrinka, voda je riešená formou studne, odpad-žumpou.

Daný pozemok ako aj 2 chaty je možné rozdeliť na polovicu pre samostatných dvoch vlastníkov. Cena za pozemok vrátane projektu so stavebným povolením je 75EUR/m². Rozmery pozemku sú v najužšej časti 21m X najkratšej časti 61m.

Daná oblasť poskytuje ideálne miesto na oddych a rekreáciu, chatu je možné využiť aj na team-building. Okolie ponúka priestor pre turistiku, cyklistiku a rôzne športové aktivity.

Mapa uvádza len orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1707 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky