POZOR! Stavebný pozemok na predaj v obci Semerovo !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2039x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 281x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj krásny, slnečný 40 m široký stavebný pozemok v obci Semerovo, 17 km od Nových Zámkov, 12 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7. Pozemok je orientovaný východ - juh, so slniečkom celý deň. Pozemok má výmeru 1700 m2, je oplotený a umožňuje splnenie snov - dom, okrasná záhrada, úžitková záhrada. IS sú pred pozemkom - elektrika, plyn, obecná voda. Jedná sa o mierne svahovitý - rovinatý pozemok, v širšom centre obce. Nachádza sa v kľudnej rezidenčnej zóne. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a ľahkou dostupnosťou do okresného mesta. Cena nehnuteľnosti je 19 000€. Budeme Vám nápomocný pri výstavbe rodinného domu z klasických materiálov, alebo výstavbu drevodomu. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , email.: Viber, WhatsApp.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Nových Zámkoch

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046889 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.