Predaj 1-izbového bytu, plus parkovacie státie, Pastierska, Stúpava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Pastierska
28 m²
2
1
1
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
109.990,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

3479x zobrazená v zozname / 207x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v novo vybudovanej lokalite na Pastierskej ulici, časť Pod Kopcami v obci Stupava. Byt sa nachádza na 1 poschodí v 2 podlažnej bytovke s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 28 m2 a k bytu sa dajú prikúpiť dve parkovacie státia o rozlohe 13 m2 (jedno státie je priamo pri dome).

Náklady na bývanie sú dokopy 115,-€ na mesiac pri dvoch osobách. Ideálny byt aj ako investícia vďaka nedostatku nájomných bytov v danej lokalite.

Dispozícia bytu pozostáva z obytnej miestnosti s kuchynským kútom vyrobeným na mieru so spotrebičmi, zo vstupnej chodby a z priestrannej kúpeľne s toaletou. Izba má dva Francúzke balkóniky orientované smerom do tichého vnútrobloku, smer juhozápad.

Byt sa predáva zariadený, plynový kondenzačný kotol, podlahové kúrenie, vstavaná skriňa, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, elektrická rúra, umývačka riadu, varná doska s digestorom, chladnička s mrazničkou značky Gorenje, mikrovlnka, barový pult s dvoma barovým stoličkami, manželská posteľ s úložným priestorom, obývacia stena s šatníkovou skriňou, LG televízor a práčka Gorenje.

Jedná sa už o stabilizovanú oblasť bez ďalšieho stavebného ruchu, s výborným napojením smer Stupava prípadne smer Lozorno kde sa dá pripojiť na diaľnicu do Bratislavy, alebo na Brno. V Stupave je kompletná občianska vybavenosť a do 5 minút od bytovky na pešo je autobusová zastávka, do 5 minút autom obchod Tesco expres, Billa, zdravotné stredisko, pekáreň, Talianske pizzerie a mnoho ďalšieho. V okolí je možnosť využití cykloturistiky, turistiky, výlety do prírody na neďaleké vodné priehrady a BIO farmy a iba pár minút od bytu sa nachádza golfové ihrisko.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 109.990EUR plus jedno parkovacie státie pri dome za 5.000,-€ a druhé cena dohodou s majiteľom (nie je podmienka kúpy). V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Stupave na ulici Pastierska

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Pastierska v Stupave v cene 109.990,- € je o 17.948 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Stupave. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Stupave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

109.990,- €
Cena nehnuteľnosti 79.000,- € 148.905,- €
28 m²
Celková rozloha 28 m² 94.8 m²
28 m²
Úžitková plocha 25 m² 55.15 m²

Kontaktujte

Maroš  Huťa

Maroš Huťa

hovorím po slovensky Ich spreche deutsch mluvim česky
0903259.. zobraziť 0903 259 219

Zenith Reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Zenith Reality s.r.o.

Komárnická 26, Ružinov 821 03

0903.. zobraziť 0903259219 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha28 m²
Úžitková plocha28 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH - 165 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny