***REZERVÁCIA*** PREDAJ – 1-izb. byt, Agátky - Stupava, 35 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Cementárenská
35.14 m²
5
3
1
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
108.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

32874x zobrazená v zozname / 1261x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality, v exkluzívnom zastúpení majiteľa, ponúka na predaj 1-izbový byt v obytnom dome Agátky, na Cementárenskej ulici, v Stupave. Byt sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží 5 podlažného zatepleného tehlového bytového domu. Plocha bytu je 35,15 m2 + plocha lodžie 3,70 m2, celková plocha s lodžiou je 38,85 m2.

BYT:
Byt je kompletne zrekonštruovaný, je orientovaný na východnú stranu a pôsobí príjemným a priestranným dojmom. Zo vstupnej chodbičky je na pravej strane vstup do kúpeľne spoločnej s toaletou a veľkým sprchovacím priestorom. Oproti vchodovým dverám je situovaná veľká a hlboká vstavaná skriňa na uloženie rôznych vecí, vľavo je otvorený vstup do obývacej izby s kuchyňou. Z obývacej izby sa vstupuje na lodžiu.
Byt má plastové okná, plávajúcu podlahu a dlažbu, kompletne novú sanitu, novú kuchynskú linku, bezpečnostné vstupné dvere. V kuchynskej linke sú zabudované vstavané elektrospotrebiče (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, indukčná varná doska). Mesačné poplatky za byt sú nízke, a to 66,-€ /1 osobu + elektrina a internet. Súčasne s bytom sa nadobúda aj spoluvlastnícky podiel na pozemku.

Dispozícia bytu :


- predsieň – so vstavanou skriňou
- obývacia izba – s výstupom na lodžiu
- kuchyňa – so vstavanými elektrospotrebičmi a barovým pultom
- kúpeľňa s WC – s umývadlom, sprchovacím kútom, WC geberit, práčka
- komora – na poschodí, samostatná murovaná, 3,22 m2
- lodžia – 3,70 m2

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom je novostavbou z roku 2011, je postavený z tehál, zateplený, s výťahom, vchod s DEK systémom, s vlastnou kotolňou.

OKOLIE:


Bytový dom sa nachádza v príjemnej časti okolitých novostavieb, s kompletnou občianskou vybavenosťou v najbližšom okolí, v pešej dostupnosti je stupavský park. Ide o pekný svetlý byt s príjemnou atmosférou.

Cena bytu je vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv, základný poplatok za vklad do katastra a hypotekárne služby - v prípade nedostatku vlastných zdrojov. Kúpou je byt voľný.

Informácie : tel. č.: , Iva Bedejová.



Patríme (BHS Reality, s.r.o.) k členom Realitnej únie SR a ZRKS. Garancia profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Stupave na ulici Cementárenská

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Cementárenská v Stupave v cene 108.900,- € je o 6.613 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Stupave. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Stupave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948585.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

108.900,- €
Cena nehnuteľnosti 79.000,- € 148.905,- €
38.85 m²
Celková rozloha 28 m² 94.8 m²
35.14 m²
Úžitková plocha 25 m² 55.15 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha38.85 m²
Úžitková plocha35.14 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSI-94 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.