Predaj 2+1 byt 56m2, 2x balkón, Dolný Kubín - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
56 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

13438x zobrazená v zozname / 898x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka 2+1 byt s dvoma balkónmi v centre mesta Dolný Kubín. Tento byt je ideálnym miestom pre klientov, ktorí hľadajú útulné a komfortné bývanie v centre mesta. Chodba so vstavanou skriňou poskytuje dostatok úložného priestoru.
Kuchyňa s kuchynským stolom je ideálna pre rodinnú večeru a má priamy vstup na jeden z balkónov s výhľadom na zeleň. Spálňa má prístup cez obývaciu izbu, čo dáva priestor pre súkromie. Kúpeľňa je prístupná z kuchyne a je spoločná s toaletou. Bytový dom prešiel revitalizáciou, poteší nový výťah. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Okolie bytového domu je upravené. Výborné parkovacie možnosti, zeleň a kľud. Vychutnajte si výhody bývania v centre mesta, kde máte infraštruktúru na dosah. Energetický certifikát nebol dodaný. Pre viac informácií volajte callcentrum alebo píšte

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Dolnom Kubíne

Podrobné informácie

Rozloha pozemku56 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52227 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.