Predaj 2-izbového bytu, Uzbecká ul., OPPIDUM, Podunajské Biskupice - BA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Uzbecká
43.86 m²
9
8
2
áno - 1 auto
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
160.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

58273x zobrazená v zozname / 1546x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na predaj vkusne zariadený 2 izbový byt s rozlohou 46m2, z toho obytná plocha je 43,86m2 a balkón 2,40m2. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 9 poschodovom obytnom dome. K bytu sa predáva aj parkovacie miesto v garáži na -1 poschodí. Byt sa nachádza v novostavbe bytového domu OPPIDUM na Uzbeckej ulici ktorý bol skolaudovaný a daný do užívania v roku 2018.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, zariadenej kuchyne spojenej s obývacou miestnosťou, spálňou, samostatnou toaletou a kúpeľňou. Kúrenie je podlahové elektrické s termostatom v každej miestnosti, ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom. Orientácia obývacej miestnosti a spálne s balkónom je smerom na východ. V byte je zriadený optický internet.

Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný, ako aj o okolie je príkladne postarané. Priamo za bytovkou sa nachádza detské ihrisko a na skok je priestor na venčenie pre Vašich miláčikov.

Byt sa predáva kompletne zariadený okrem TV a osobných vecí.

Mesačné náklady pre 2 osoby sa pohybujú pri sume 180,- vrátane všetkých poplatkov.

Lokalita v okolí domu ponúka výbornú občiansku vybavenosť s rýchlym dopravným spojením s centrom mesta a tiež rýchle napojenie na bratislavský obchvat.
Priamo v bytovom dome sa nachádza kaviareň, pekáreň, exkluzívny darčekový obchod, nechtové štúdio a chovateľské potreby. V blízkom okolí sa nachádza autobusová zástavka, Billa, Lidl, Tesco Hron, banky, pošta, škola, škôlka, autoservis. Lokalita je vhodná aj pre milovníkov prírody a športu, nakoľko sa neďaleko nachádza lesík a hrádza.

Cena za byt s príslušenstvom je 16.000,-, plus 15.000,- za garážové státie. Kúpa garážového státia nie je podmienkou.

V uvedenej cene je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis od autorizácie kúpnej zmluvy advokátom, návrh na vklad, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti až po asistenciu s prehlasovaním energií. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver, s ktorým vám ochotne a profesionálne poradí náš hypotekárny poradca.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Uzbecká

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Uzbecká v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 160.000,- € je o 25.728 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903200.., uveďte číslo ponuky ZR-MF...

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 63.800,- € 245.000,- €
46.26 m²
Celková rozloha 35 m² 148 m²
43.86 m²
Úžitková plocha 35 m² 60 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha46.26 m²
Úžitková plocha43.86 m²
Poschodie8
Počet poschodí9
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MF - 5 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny