PREDAJ: 3-izbový byt v Bratislave - Kramároch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Rozvodná
predaj - 3-izbový byt
269.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3963x zobrazená v zozname / 328x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Dobré reality predáva z poverenia majiteľa 3-izbový byt v Bratislave - na Kramároch. Cena 269 000€

Byt sa nachádza na 5.podlaží z 11 na Rozvodnej ulici. Dom (postavený v roku 1989) bol zateplený v roku 2018. Sú v ňom dva výťahy, nové rozvody kúrenia a vchodové dvere na čip. Byt je v pôvodnom stave, vymenené sú len okná (v roku 2016), kuchyňa je spojená s obývačkou, podlahy sú laminátové, ale jadro - kúpeľňu a WC - by bolo treba zrekonštruovať. Byt je neobývaný, je v ňom iba kuchynská linka.

Plocha bytu: 73 m2


Loggia
Pivnica: 2 m2

Orientácia: JZ


Mesačné náklady: 210€
Parkovanie: pred domom
Dispozícia: Pred bytom je široká chodba, ktorú si nájomníci uzamykajú. Byt: Vstupná chodba, hala, šatník, detská izba, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, kuchyňa s obývačkou, loggia. Žiadna izba nie je priechodná, do všetkých miestností okrem šatníka sa vchádza z haly. Z okien je pekný výhľad a okolie je veľmi príjemné a tiché.
Lokalita: V okolí je výborná občianska vybavenosť: obchody (TESCO, BILLA, Teta - v novom obchodnom centre Kramáre asi 3 minúty peši), jasle, škôlka, škola, poliklinika, nemocnica, kultúrny dom, MHD. 500 m od domu je les a cesta na Kamzík.

Byt je kúpou voľný.



CENA: 269 000€ vrátane kompletného realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho poplatku 66€.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, ,


Fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Dobré reality spol. s r. o. a ukazujú nehnuteľnosť takú, aká je.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Rozvodná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421910.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046015 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.