Predaj: 4 izb. byt v Radvani, B. Bystrica, 81 m2 + lodžia na 7/7 p.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Poľná
85 m²
7
7
4
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
185.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7295x zobrazená v zozname / 639x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal Vám ponúka na predaj pekný 4 izbový byt na 7/7 poschodí o rozlohe 81 m2 + 4 m2 lodžia, orientovaná na juh s pekným výhľadom a s latkovou pivnicou v suteréne zatepleného bytového domu s výťahom, ktorý je po rekonštrukcii, v obľúbenej vyhľadávanej lokalite Radvaň.

Dispozícia bytu: bezpečnostné vstupné dvere, veľká chodba, 4 nepriechodné izby, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa s výstupom na zrekonštruovanú lodžiu. Výhody: byt po komplet rekonštrukcii, (okrem rozvodov elektriky), krásne výhľady na obidve strany: na B. Bystricu, aj na Radvaň a Malachovskú cestu, súkromie - nikto Vám nevidí do okien - samostatný bytový dom, výborná občianska vybavenosť: ZŠ, MŠ, detské ihriská, MHD zastávka, Kaufland, pošta, atď. všetko do max. 200 metrov, výborná dostupnosť do centra mesta ako aj na výpadovku R1. Byt sa predáva aj so zariadením, (pračkou, plynovým šporákom, umývačkou riadu a chladničkou), komplet ako je na fotkách, alebo podľa dohody, byt bez ťarchy je predajom okamžite voľný.

Pre viac informácií, alebo si dohodnúť obhliadku nehnuteľnosti, ma prosím neváhajte kontaktovať: tel.: , email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Poľná

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Poľná v Banskej Bystrici v cene 185.000,- € je o 10.294 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 185.000,- € 379.487,- €
85 m²
Celková rozloha 83 m² 156 m²
85 m²
Úžitková plocha 83 m² 143 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha85 m²
Úžitková plocha85 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28717 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.