Predaj 4-izbového bytu, Cementárenská, Cementárenská, Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Cementárenská
135.82 m²
5
5
4
nie
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
382.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4429x zobrazená v zozname / 281x zobrazená detailne / 10x zobrazená detailne tento mesiac

Mk-real ponúka na predaj krásny, veľko-metrážny, slnečný 4-izbový byt s jedinečnou obrovskou terasou. Byt sa nachádza v novej lokalite v Stupave na Cementárenskej ulici. Je umiestnený v nízkopodlažnom bytovom dome na 5 NP z 5, s výťahom. Bytový dom bol postavený v roku 2012 z tehly. Byt bol v roku 2016 zariadený zo štádia holobytu a odvtedy je obývaný. Vysoko nadštandardná výmera ponúka bývanie aj pre rodinu s viacerými deťmi. K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta v podzemnej garáži pod domom s priamym, bezbariérovým vstupom do výťahu a následne do bytu.
Dispozícia. Orientácia bytu je na dve svetové strany. Východ a Západ. Výmera samotného bytu je 135,82m2+dve loggie: 9,99m2 a 4,31m2, komora: 4,66m2. Byt je vskutku jedinečný vďaka veľkorysej terase s plochou 86,7 m2, z ktorej sú nádherné výhľady do širokého okolia (na juhu na Devínsku Kobylu, Dúbravku a za pekného počasia až na Schneeberg v Alpách vzdialený 110 km). Okná na terasu sú vybavené značkovými, elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami. Na terase je záhradný nábytok z masívneho dreva a tiež je dostatok miesta na trampolínu, nafukovací bazén, veľký gril a podobne. Vstupná chodba do bytu ( zádverie ) má plochu 9,08m2 a je vybavená veľkou vstavanou skriňou. Na jej konci chodby je toaleta s výmerou 2,92m2. Moderne zariadená kuchyňa so značkovými spotrebičmi a barovým pultom je krásne presvetlená veľkým oknom do dvora. Má podlahovú plochu 19,37m2. Z kuchyne sa prechádza do obývačky spojenej s jedálňou o ploche 34,33m2. Z obývačky sú dvoje dvere, ktorými sa možno dostať na terasu. Z oboch spální orientovaných na východ (16,06m2 a 15,06m2) sú samostatné východy na väčšiu z dvoch loggií. K spálniam sa dostanete chodbou s dvoma veľkými vstavanými skriňami, vhodnými na uloženie veľkého množstva oblečenia, resp. rôznych predmetov. Na konci chodby je veľkorysá kúpeľňa s WC, bidetom, vaňou, sprchovým kútom a práčkou o rozmere 12,29m2. Tretia spálňa (14,48m2) je momentálne využívaná ako pracovňa, posilňovňa a technická miestnosť. Je z nej východ na menšiu z dvoch loggií. Kúrenie a ohrev TUV je zabezpečené zo spoločnej plynovej kotolne pre daný vchod bytového domu. Podlahy sú plávajúce s imitáciou dreva, keramická dlažba. Okná plastové. Bezpečnostné vchodové dvere značky Sherlock, elektronický zabezpečovací systém celého bytu. Klimatizácia/inverter značky Toshiba s výkonom 5kW.- Optický internet. K bytu tiež prináleží vlastnícky podiel na najväčšom oplotenom, uzamykanom súkromnom detskom ihrisku v Stupave, ktoré sa nachádza vo vnútrobloku bytového domu. Cena tejto nehnuteľnosti je : 379.000,- eur. Byt predávame s dvoma parkovacími miestami podzemnej garáži. Cena za 1 parkovacie miesto je 15.000,- eur. Mesačné náklady: 250,- eur. Lokalita: Stupava má kompletnú občiansku vybavenosť, s dobré spojením aj na diaľnicu. Sú tu obchody, potraviny, Billa, viaceré materské školy, základná škola, pošta, banka, čerpacia stanica, vo vzdialenosti asi 200m vyhlásený lokálny pivovar (Stupavar), ako aj rozľahlý a krásny Zámocký park s obrovskými, vzácnymi stromami, reštauráciami, rybníkmi, gaštanovou alejou, viacerými detskými ihriskami, ktorý je vhodný na pohodové a príjemné trávenie voľného času. Život v Stupave spája v sebe príjemné bývanie s priateľskou atmosférou malého mesta s dobrou dostupnosťou do Bratislavy.

Cena zahŕňa kompletný právny servis poskytovaný našou spoločnosťou, ako aj dohľad nad úspešným ukončením kúpno-predajného procesu.

Maklér: Dalibor Švihla, tel.: ,


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha241.48 m²
Úžitková plocha135.82 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 2
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vývoj ceny