PREDAJ ! 4 izbový rodinný dom v Trnave v časti Modranka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Modranka
105 m²
582 m²
1
4
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
255.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6890x zobrazená v zozname / 1030x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj 4 izbový rodinný dom v Trnave v časti Modranka. Tehlový dom leží na rovinatom pozemku o výmere 582 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 105 m2. Priamo pred domom sa nachádza vyhradené parkovanie pre 3 autá.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, samostatná toaleta, kuchyňa s jedálňou, dve obytné izby orientované do ulice, kúpeľňa so sprchovým kútom, obývacia izba, obytná izba, dielňa, altánok s posedením, úložný priestor v podobe dvoch pivníc.

Technické parametre nehnuteľnosti : Obytná časť nehnuteľnosti prešla kompletnou rekonštrukciou vrátane : podláh, plastových okien, elektrických rozvodov, kúpeľne a kuchyne. Dostupné inžinierske siete : obecný vodovod, studňa, elektrika, plyn, kanalizácia. Kúrenie je v dome riešené pomocou plynového kotla a radiátorov.

Lokalita nehnuteľnosti : Mestská časť Modranka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a je veľmi obľúbenou vďaka vynikajúcej dostupnosti do mesta Trnava.

Mesačné náklady tejto nehnuteľnosti sa pohybujú na úrovni : 200EUR / mesačne.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Modranke

Inzerovaný rodinný dom v Modranke v cene 255.000,- € je o 17.012 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Modranke. Rozloha je o 64 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Modranke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Modranke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 987.000,- €
582 m²
Rozloha pozemku 120 m² 2200 m²
164 m²
Zastavaná plocha 27 m² 533 m²
105 m²
Úžitková plocha 1 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku582 m²
Zastavaná plocha164 m²
Úžitková plocha105 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-795972 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.