Rezervované! - rodinný dom v rekonštrukcii, Trstín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trstín
169 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Veľký pozemok 2917 m2, nádherný výhľad na Karpaty a Smolenický zámok
Ponúknite vlastnú cenu

27396x zobrazená v zozname / 2331x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Predávame rodinný dom v rekonštrukcií v Trstíne, pozemkom o rozlohe 872 m2,(prípadne 2917m2) a krásnym výhľadom na Malé Karpaty a zámok v Smoleniciach.

Dispozícia:


- vstupná chodba
- kuchyna
- dve izby
- kúpelňa
- WC
Letná kuchyňa a ďalšia veľká miestnosť sa nachádzajú za domom.

- celková rozloha pozemku je 872 m2, z toho 169 m2 zastavanej plochy a 95m2 úžitkovej plochy. Šírka pozemku z uličnej strany je 10 m.

V dome prebieha rekonštrukcia: - hotové sú nové plastové okná, strešná krytina, kompletná injektáž obvodových aj vnútorných priečok, vykonaná pred tromi rokmi, dom je suchý.
- ďalej nové rozvody v kúpeľni a na WC , príprava na radiátor, umývadlo, v kúpeľni príprava na rohovú vaňu, radiátor a umývadlo. Funkčné je plynové vykurovanie s novým plynovým kotlom.

V záhrade sa nachádzajú hospodárske budovy a ovocný sad: mandle, nektárinka, čerešňa, hrušky, jablká, slivky, marhule, broskyňa, jedlý gaštan a vinič. Je možnosť dokúpiť za 5000€ dalšiu ornú pôdu vo výmere 2045m2, ktorá pokračuje za záhradou.

Neváhajte nás kontaktovať - , obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trstíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Trstíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0947.., uveďte číslo ponuky ZR-AM...

Kontaktujte

Mgr. Alena Madarová

Mgr. Alena Madarová

0947903.. zobraziť 0947 903550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Zastavaná plocha169 m²
Celková rozloha872 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AM-12 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny