Výnimočná novostavba 3i RD v provensálskom štýle, Suchá nad Parnou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Suchá nad Parnou
Ulica.: Vlčia dolina
93 m²
668 m²
1
3
áno
studňa a vodovod
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK DOHODOU, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18130x zobrazená v zozname / 809x zobrazená detailne / 424x zobrazená detailne tento mesiac

Tento dom mi tak trochu prirástol k srdcu. Keď som ho predávala majiteľovi v štádiu hrubej stavby vôbec som netušila, že dom budem mať v ponuke aj dokončený na komplet.

Vitajte v tomto výnimočnom 3 izbovom rodinnom dome v pokojnej lokalite mimo hlavnej cesty v obci Suchá nad Parnou, lokalita Vlčia dolina. Štýl domu vychádza s provensálskej architektúry čo prináša pôvabnú kombináciu elegancie a rustikálnej krásy. V dome dominuje priestranstvo so starostlivo navrhnutým interiérom, kde každý detail zohľadňuje komfort bývania.

Novostavba rodinného domu kolaudovaná v r. 2021 je postavená na pozemku o rozlohe 668m2, zastavaná plocha 112m2, úžitková plocha 93m2. Pri realizácii bolo použité obvodové murivo tehla, zateplenie polystyrénom, fasáda, plastové okná vo farbe. Elektrické podlahové kúrenie a krbové kachle vytvárajú pohodlnú a útulnú atmosféru. Za zmienku stoja aj zaujímavo nízke náklady na bývanie cca 70€.

Prejdite sa po tejto jedinečnej nehnuteľnosti vďaka 3D obhliadke: https://my.matterport.com/show/?m=9Zug76eQ9hA

Vstúpte do tohto úžasného domu cez priestrannú chodbu, kde po ľavej strane sa dostanete do elegantnej kúpelňe so štýlovou samostatne stojacou vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC, technická miestnosť alebo praktická práčovňa.
Po pravej strane sú umiestnené dve spálne, v každej sa nachádza praktický policový systém. Ak vkročíme do hlavného priestoru uvíta nás veľkorysá kuchyna s komorou a obývacou izbou oddelená praktickým ostrovčekom.

Okolie rodinného domu s okrasnými drevinami a nádhernými kaskádovými terasami pôsobí výnimočne. Je ideálne na trávenie voľného času a pozorovanie západov slnka. Bazén vytvára priestor na relax najmä v letných mesiacoch. Na pozemku sa nachádza záhradný domček a murovaná pivnica.
Parkovanie je zabezpečené v murovanej garáži, ktorú je potrebné dokončiť.

Tento dom je miestom kde sa kombinuje praktický dizajn s prírodou a vytvára prostredie na rodinné bývanie prípadne štýlové chalupárčenie.

Ak chcete so mnou nazrieť dnu a nasať atmosféru domova neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Suchej nad Parnou na ulici Vlčia dolina

Rozloha je o 31 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Suchej nad Parnou. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Suchej nad Parnou. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Kontaktujte

Michaela Hincová

Michaela Hincová

hovorím po slovensky
0911411.. zobraziť 0911 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku668 m²
Zastavaná plocha112 m²
Úžitková plocha93 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-194 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.