Predaj chalupy v Michalovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Michalová
68 m²
76 m²
predaj - Rodinný dom
39.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3215x zobrazená v zozname / 329x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Michalovej . Dom sa nachádza v tichej časti Michalovej, na ulici Horný rad. Celková zastavaná plocha domu je 68m2, celková plocha pozemku pri dome je 76m2.
Dom sa nachádza v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv a potrieb nového majiteľa. Dom je suchý. Strešná krytina: škridla. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Dom je čiastočné podpivničený.
V dome sa nachádza funkčný vodovod, elektrina, plynová prípojka je na dome s kanalizáciou. V cene domu sa nachádza stavebný materiál na rekonštrukciu, ktorý je v cene. Majiteľ tiež ponúka v cene domu novému majiteľovi murárske práce.
Dom sa nachádza na slnečnom mieste v tichom prostredí. Pri dome sú parkovacie miesta pre dve autá.
V obci Michalová sa nachádza materská a základná škola. Lekár a lekáreň je v obci spojenej s Michalovou, v Pohronskej Polhore. V obci sa nachádzajú potraviny, pekáreň, reštaurácia, pizzéria, pošta, pohostinstvo, knižnica, viacúčelové ihrisko, posilovňa, futbalový klub.
Obec Michalová sa nachádza na hlavnom ťahu na rozhraní okresov Brezno a Rimavská Sobota s ľahkou dostupnosťou do turistickej lokality Zbojská, ktorá poskytuje športové vyžitie v zimnom a v letnom období ako cykloturistika, turistika, lyžovanie a na druhej strane do Čierneho Baloga a čiernohronskej železnice.

Celková cena nehnuteľnosti je 39 000€.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Michalovej

Pozícia realitnej ponuky

39.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.000,- € 440.000,- €
76 m²
Rozloha pozemku 76 m² 2025 m²
68 m²
Zastavaná plocha 50 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku76 m²
Zastavaná plocha68 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046870 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.