Predaj charizmatického rodinného domu v Čiernom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čierne
Ulica.: Jama
140 m²
713 m²
2
4
úplne prerobený
studňa
nie
230/400V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

94192x zobrazená v zozname / 6324x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent ponúka na predaj nápaditý, práve kolaudovaný rodinný dom v Čiernom pri Čadci postavený na pozemku s nádherným výhľadom o celkovej výmere 1236 m2. Pôvodný rodinný dom bol od roku 2010 postupne kompletne rekonštruovaný vrátane nového krovu, výmeny okien, elektriny, kúrenia, zateplenia i vybudovania kúpeľne a prípravy kúpeľne aj na poschodí. Dom je podpivničený a má dve nadzemné podlažia. V pivnici sa nachádza nádherná klenbovitá miestnosť, ako stvorená pre budúcu vinnú pivničku, garáž a odkladacia miestnosť.
Na 1. nadzemnom podlaží sa nachádza vstupná chodba a nápaditá kuchyňa s kachľovou pecou, ktorá ponúka najzdravšiu formu kúrenia sálavým teplom do ostatných miestností. Víziou majiteľa bolo prepojenie útulnej kuchyne, jedálne a obývacej časti. Nachádzajú sa tu tiež dve izby a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Príjemné schodište vedie do 2. nadzemného podlažia so vstupom do krásneho otvoreného podkrovného priestoru v ktorom sa môže predelením vytvoriť možnosť dvoch spální. Nádherné veľké okná ponúkajú úžasne výhľady do prírody, nakoľko lokalita nie je husto osídlená. Predpríprava kúpeľne a WC dotvára potrebný komfort.
Dom je napojený na elektrinu, vykurovanie pevným palivom kachľovou pecou, možnosť kombinácie s elektrickým kúrením, napojený na vlastnú studňu s odpadom vedeným do žumpy. Príprava pre dve parkovacie miesta treba len položiť dlažbu. Záhrada je rovinatá, slnečná a pripravená pre ďalšie nové nápady budúcich majiteľov.
Náš názor: Krásna lokalita na trvalé i rekreačné bývanie s možnosťou bohatých športových aktivít, neďaleko hraníc s PL. Ideálne pre klienta, ktorý si zariadi dom i záhradu podľa vlastných predstáv a potrieb. Všetky časovo a finančne náročné rekonštrukčné práce už boli dokončené, preto budúci majiteľ za pár dní môže užívať všetky bonusy tohto nádherného domu.
Momentálne prebieha riešenie energetického certifikátu a bude priebežne doplnený.

Cena v RK.


Ak aj Vás zaujala naša ponuka, neváhajte nás kontaktovať: Mgr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, ,alebo maili: dejova

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čierniach na ulici Jama

Rozloha je o 21 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čierniach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku713 m²
Zastavaná plocha523 m²
Celková rozloha1239 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HM-375 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.