Predaj čiastočne zrekonštruovaného domu s pozemkom na ďalšiu výstavbu.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Čenkovce
95 m²
2356 m²
3
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11665x zobrazená v zozname / 1459x zobrazená detailne / 358x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3 – izbový rodinný dom (PP 95 m2 + NP 105 m2), len 20 km od Bratislavy, ktorý leží na pozemku o rozlohe 2356 m2, v obci Čenkovce. Veľký pozemok je určený na výstavbu ďalšieho rodinného domu (potvrdené Územno - plánovacou informáciou obce). Súčasťou pozemku je letná kuchynka a hospodárska budova. Dom bol postavený v roku 1973, je z pálenej tehly a v roku 2023 bol zrekonštruovaný (nové plastové okná s izolačným dvojsklom, nová elektrina, bezpečnostné dvere, nové podlahy, ktoré tvorí dlažba, plávajúca podlaha a pôvodné parkety). Dom má veľmi výhodnú polohu, pretože sa nachádza neďaleko od centra obce, avšak v tichej lokalite. Strechu tvorí škridla. Napojený je na elektrinu, má tri studne s čerpadlom (možnosť napojiť sa na obecný vodovod, ktorý sa nachádza pred domom), je napojený na žumpu s trativodom (možnosť napojiť sa na kanalizáciu, ktorá sa nachádza pred domom). Kúrenie je zabezpečené teplovodným kotlom na tuhé palivo, prípadne na elektrinu. V celom dome sú radiátory. Dom je určený na trvalé bývanie.

IS: elektrina, 3x studňa, žumpa s trativodom.


IS pred domom: mestský vodovod, kanalizácia.

Dispozícia domu: Z malej predsiene je vstup do haly a do chodby, odkiaľ je prístup do kuchyne, komory, kúpeľne prepojenej s toaletou a do troch samostatných izieb. Súčasťou domu je pivnica.

Mesačné náklady: 75,- Eur pri obývaní domu dvoma osobami.

Cena: 199.000,- Eur + provízia RK.



Znalecký posudok je vypracovaný na sumu 229.000,- Eur.

Občianska vybavenosť obce: potraviny, obchod s rozličným tovarom, materská a základná škola, kultúrny dom. V neďalekej obci vzdialenej 1 km sú zabezpečené kompletné služby, ako je školstvo, zdravotníctvo (všeobecná ambulancia pre dospelých, dorast a deti, zubár, gynekologická ambulancia, endokrinologická ambulancia, špecializované ambulancie: fyzioterapia, balneológia a liečebná rehabilitácia.) Priľahlým obciam slúži nové OC Tesco.

Dostupnosť do okolitých miest: Zlaté Klasy - 1 km, Senec - 13,7 km, Bratislava - 20 km (Podunajské Biskupice), Trnava - 42 km.

Kontakt:



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čenkovciach

Inzerovaný rodinný dom v Čenkovciach v cene 199.000,- € je o 14.446 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Čenkovciach. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čenkovciach.

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
2356 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
95 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2356 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Postavené ztehla
Strechapôvodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-151545 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny