Na predaj starší 4 izbový rodinný dom v obci Padáň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Padáň
110 m²
800 m²
4
áno
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
99.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13507x zobrazená v zozname / 1873x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj samostatne stojací štvorizbový rodinný dom v kľudnej časti obce Padáň. Dom je v čiastočne zrekonštruovanom stave a bol postavený v roku 1972 z kvádrovej tehly. Nachádza sa na pozemku o rozlohe ( 800 m2 ). Celková zastavaná plocha domu: ( 110 m2 ).

Dispozičné riešenie domu: na zvýšenom prízemí sa nachádza vstupná hala s priestrannou chodbou z ktorej je vstup do každej miestnosti: 4 izby, kúpeľňa, samostatná toaleta, špajza. Za domom sa nachádza letná kuchyňa, hospodárska budova, oplotený dvor, krásna príroda a les. Pozemok je slnečný s upraveným zatrávneným terénom s ovocnými stromami a kríkmi. V záhrade je priestor aj na pestovanie zelenín. Pred domom je predzáhradka.

Dom je čiastočne zrekonštruovaný: Eurookná, vchodové dvere a strecha bola vymenená pred desiatimi rokmi. Dom je vo veľmi zachovalom stave, má suché steny, škridlovú strechu, horná deka betón. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba.

Centrálne vykurovanie je zabezpečené na tuhé palivo a radiátormi v každej izbe. Ohrev vody je elektrickým bojlerom. Dom je čiastočne podpivničený (30 m2) a nad celým domom je povala. Plynová prípojka a prípojka na kanalizáciu je pred domom. Na pozemku sa nachádza vodovod, studňa a žumpa (16 m3) a parkovacie státie pre osobné autá. Pozemok je vhodný na založenie sadu aj na chov zvierat.

V obci sa nachádza reštaurácia, materská škôlka, autobusová zastávka a obchody. V blízkosti sa nachádza Boheľovský rybník.

Mesačné režijné náklady 70 eur, čo zahŕňa elektrinu.
Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke domu.

Cena tejto nehnuteľnosti je 99.000,- Eur



Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom. Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Padáne

Inzerovaný rodinný dom v Padáne v cene 99.000,- € je o 4.002 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Padáne. Rozloha je o 325 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Padáne.

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
110 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Kontaktujte

Marta Horváthová

Marta Horváthová

0907226.. zobraziť 0907 226 093

STRONG REALITY, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

STRONG REALITY, s.r.o.

Nemesszegská 7550/51, Dunajská Streda 92901

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha110 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Garážáno
Predzáhradkaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-13 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.