Predaj garsónky, Agátova, Agátova, Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Agátova
25 m²
prízemie
1
nie
predaj - Garsónka - Novostavba
93.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

50313x zobrazená v zozname / 1685x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

MK-real ponúka na predaj garsónku v novostavbe. Vhodné ako štartovací byt alebo ako investícia na prenájom.
Obývacia miestnosť zahŕňa vstupnú časť s výklenkom na veľký šatník, obývací priestor a tiež kuchynský kút. Bočná stena kuchyne zároveň slúži ako ozdobná stena, na ktorej sa nachádza plazmová TV.

Obývacia časť (20 m) je dobre presvetlená veľkým oknom. Nové okno s termoizolačným 3-sklom a s bezpečnostným kovaním namontované v novembri 2023. Okno je zrkadlové, takže cez deň nie je možné vidieť zvonka do vnútra, ale naopak, budete môcť vidieť von zvnútra. Okno je vybavené vonkajšími žalúziami, ktoré sa dajú ovládať elektronicky, čím zabezpečia súkromie aj večer.

Z kuchynského kútika je vstup do haly, kde je umiestnená práčka a priestor na uskladnenie vecí.
Z haly vedie vstup do kúpeľne, v ktorej sa nachádza sprchovací kút, WC a umývadlo.
Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený elektrinou. Byt sa nachádza na prízemí a vstup je zo vstupnej chodby bytového domu.

Momentálne prebieha rekonštrukcia garsónky:


Aktuálny stav: obývací priestor nemá kuchynské vybavenie ani nábytok.
Hotové sú už nové omietky, hydroizolácia podlahy, podlahové kúrenie a nova plávajúca podlaha. Steny sú čerstvo vymaľované, nové WC, bezpečnostné vstupné dvere.


Priložené fotografie s nábytkom slúžia iba ako ilustrácia toho, ako bude priestor vyzerať približne po rekonštrukcii a zariadení.

Táto garsónka je v katastrálnom registri vedená ako NEBYTOVÝ PRIESTOR. Ak plánujete financovať svoj nákup prostredníctvom hypotekárneho úveru, bude potrebné použiť iný byt ako zábezpeku, napríklad rodičovský byt, pretože banka neakceptuje nebytové priestory ako zabezpečenie. Viac informácií o tom, ako postupovať pri žiadosti o hypotekárny úver, vám môže poskytnúť hypotekárny špecialista.

V okolí nájdete vynikajúcu občiansku vybavenosť: Priamo v bytovom dome je Pizzeria, Tesco je vzdialené iba 5 minút pešo, a nájdete tu tiež lekárne, banky a reštaurácie. Zdravotné stredisko Saratovská, BILLA a obchodný dom Saratov sú vzdialené iba 12 minút chôdze.
Nákupné centrum Bory Mall a nemocnica Bory sú dostupné iba 5 minút autom. Tento byt sa nachádza v novej štvrti, ktorá sa postupne zapĺňa novostavbami a zároveň ponúka dostatok zelene.
Byt má vynikajúcu dostupnosť verejnej dopravy, len 25 minút od centra, respektíve 15 minút od Volkswagenu, s frekvenciou spojov približne každých 5 minút. Nachádza sa v blízkosti zastávky "Pri Kríži" s linkami 4, 5, 20, 23, 26, 27, 83, 84, 123 a nočnými spojmi N21 a N34.

Cena zahŕňa kompletný právny servis poskytovaný našou spoločnosťou, ako aj dohľad nad úspešným ukončením kúpno-predajného procesu.

Maklér: Dalibor Švihla, tel.: ,


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Dúbravka na ulici Agátova

Inzerovaný garsónku na ulici Agátova v Bratislave - Dúbravka v cene 93.000,- € je o 300 € lacnejší ako je priemerná cena garsónky v Bratislave - Dúbravka. Rozloha má priemernú rozlohu garsónky v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 garsóniek v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0950474.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

93.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 130.000,- €
25 m²
Celková rozloha 25 m² 27.22 m²
25 m²
Úžitková plocha 25 m² 27.22 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha25 m²
Úžitková plocha25 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--298 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.