Predaj investičného pozemku v Dúbravke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
1508 m²
predaj - Pozemky - bývanie
452.400,- €
300,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

40057x zobrazená v zozname / 2006x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj investičný pozemok v mestskej časti Bratislava – Dúbravka , časť Krčace, o veľkosti 1508m2. Pozostáva z piatich parcelných čísel, ktoré sú na liste vlastníctva evidované ako „ Záhrada “ resp. „ Zastavaná plocha a nádvorie“. Pozemok je zo všetkých strán oplotený tvárnicovým plotom, vstup je cez kovovú, posuvnú a uzamykateľnú bránu. V súčasnosti je využívaný ako záhrada, resp. sad, nakoľko sú tu vysadené prevažne ovocné stromy obklopené trávou.
Na pozemku je dotiahnutá pitná voda, ostatné siete budú riešené v rámci celého územia spoločne. K pozemku vedie nespevnená cesta. Od električkovej trate je pozemok situovaný vzdušnou čiarou cca. 250m.
Podľa platnej Územnoplánovacej informácie sú pozemky určené pre funkciu:
- malopodlažná zástavba obytného územiam kód regulácie B 102, rozvojové územie

Ide o územie slúžiace pre bývanie v rodinných domoch a bytových domoch do 4 nadzemných podlaží a k nim prislúchajúce nevyhnutné zariadenia – v súlade s významom a potrebami územia stavby občianskeho vybavenia, zeleň, ihriská, vodné plochy ako súčasť parteru a plôch zelene, dopravné a technické vybavenie, garáže atď.

Pre toto lokalitu je podľa Územného plánu určený maximálny prípustný index podlažných plôch / IPP / 0,40

- RD pozemky 480 - 600 m2, Index zastavaných plôch IZP max. : 0,25, Koeficient zelene - KZ min. - 0,4
- RD pozemky 600 -1000m2, Index zastavaných plôch IZP max. : 0,23, Koeficient zelene - KZ min. -0,4
- RD pozemky nad 1 000m2, Index zastavaných plôch IZP max. : 0,15, Koeficient zelene - KZ min. - 0,6

Cena: 300,-EUR/m2, dohoda


Tel: ,

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Kúpnej zmluvy , Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Kúpnej zmluvy ).Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Bratislave - Dúbravka

Rozloha pozemku na bývanie 1508 m2 je o 530 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 pozemkov na bývanie v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-GI...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1508 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GI-1453 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny