Predaj investičného pozemku v Šali neďaleko Dusla

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
45296 m²
predaj - Pozemky - komerčné
905.920,- €
20,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

13687x zobrazená v zozname / 1166x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj investičný pozemok nachádzajúci sa v k.ú. Šaľa. Ide o dve parcely registra C spolu o výmere 45 296m2, na liste vlastníctva vedené ako Orná pôda a vodná plocha. Nehnuteľnosti sú bez tiarch, kúpou voľné. Predmetné pozemky sa nachádzajú v extraviláne mesta Šaľa sú súčasťou priestorovo - funkčného celku Večianskej tabule. Významným prvkom územia sú technické objekty a areály najmä závodu Dusla. Pozemok je od prístupovej asfaltovej cesty do objektu vzdialený cca. 800m. K pozemku vedie nespevnená poľná cesta.

Regulačné podmienky, ktoré vyplývajú z ÚPN mesta:

a) z hľadiska prevažujúceho funkčného využívania:
- produkčná vegetácia bez ekostabilizujúcej funkcie, výnimočná prípustná zástavba extenzívnej poľnohospodárskej výroby, ostatné funkčné využívanie je neprípustné

b) z hľadiska regulácie podmienok prevažujúceho priestorového usporiadania:
-porast bylinný, prípustný porast stromov, krovinný

c) limity využívania zástavby:
- predmetné pozemky sa nachádzajú podľa územného plánu mesta v území určenom pre energetické využitie veternej energie - veterný park

Cena: 20EUR/m2


Tel: ,

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Kúpnej zmluvy , Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Kúpnej zmluvy ).Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Šali

Rozloha komerčného pozemku 45296 m2 je o 21343 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Šali.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku45296 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GI-1463 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.