PREDAJ : LUXUSNÝ, PRIESTRANNÝ TEHLOVÝ BYT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
94 m²
zvýšené prízemie
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
176.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

26284x zobrazená v zozname / 2561x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľmi kvalitne zrekonštruovaný a krásne zariadený 3 izbový byt v Komárne. Tehlový byt vo výmere 94 m2 je situovaný na vyvýšenom prízemí. Samotná obytná budova sa nachádza na súkromnom pozemku vlastníkov bytov, v oplotenom dvore s parkovou úpravou a je obklopená zeleňou. Dispozične je byt riešený nasledovne – predizba, kuchyňa s jedálňou je spojená s obývacou časťou, 2 spálne, priestranná kúpeľňa /12m2/ s vaňou, so sprchovacím kútom, bidetom a toaletou, samostatná toaleta, technická miestnosť. Celková rekonštrukcia bytu bola dokončená v roku 2021 - nové inžinierske siete (elektrika, voda, plyn, kanalizácia), plastové okná (žalúzie, sieťky), klimatizácia, podlahové kúrenie, samostatné kúrenie a ohrev teplej vody, nové bezpečnostné a interiérové dvere so zárubňami, umývadlá so skrinkami, sprchovaci kút, vaňa, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi - elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka, digestor, mikrovlnka, chladnička, v kúpeľni a WC dlažba, v ostatných častiach bytu drevená podlaha. Byt disponuje aj bezpečnostnou signalizáciou a prislúcha k nemu aj veľká pivnica s oknom, v ktorej sa dá vytvoriť pracovňa. Parkovanie je možné priamo pri obytnej budove, alebo vo dvore.

K bytovej jednotke je možné prikúpiť garáž, prípadne dostať do užívania záhradku.


Výborná, jedinečná lokalita obklopená zeleňou, blízko do centra mesta, v blízkosti sú potraviny, lekári, lekáreň, základná škola, stanica.

Byt sa ponúka na predaj vrátane zariadenia. Správcovská spoločnosť je SBD.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Komárne

Inzerovaný 3 izbový byt v Komárne v cene 176.000,- € je o 26.397 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Komárne. Rozloha je o 17 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-2-...

Pozícia realitnej ponuky

176.000,- €
Cena nehnuteľnosti 40.500,- € 255.050,- €
94 m²
Úžitková plocha 61 m² 120 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha94 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2-395 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny