PREDAJ - Nadčasový veľkometražný 4 izový byt so záhradou a parkoviskom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Staškov
118 m²
2
posledné poschodie
4
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

24084x zobrazená v zozname / 903x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Nadčasový veľký byt na 1. poschodí domu v obci Staškov neďaleko od malebného mesta Čadca vás očakáva!
Ponúkam vám detailný pohľad na veľkometrážny byt , ktorý nie je len obyčajným miestom na bývanie, ale skutočným domovom s vlastným charakterom.


° Umiestnenie stavby:
Dom je dvojpodlažný objekt s čiastočným podpivničením. Na každom podlaží sa nachádza samostatná bytová jednotka, každý byt má vlastný vstup cez schody. Objekt je zastrešený sedlovou strechou .
Dom s bytovou jednotkou je situovaný v obci Staškov, ako samostatne stojaca stavba. Kolaudácia bytovej jednotky prebehla v roku 2021 .V mieste je možnosť napojenia na obecný vodovod , verejnú kanalizačnú sieť (v súčasnosti splaškové vody z rodinného domu sú odvádzané do žumpy), Byt má rozvodnú sieť zemného plynu a vzdušnú káblovú NN a telekomunikačnú sieť.



Byt sa nachádza na 2 nadzemnom podlaží so samostatným priamym vstupom z úrovne 1. NP kde sa nachádza zádverie a schodisko ako vnútorná interiérová časť domu. Dispozične byt pozostáva / štyri obytné izby, kuchyňu s jedálňou , 1 miestnosť – odkladací priestor , priestrannú kúpeľňu s toaletou , centrálna chodba do tvaru L s napojením na schodisko a zádverie . Moderná kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a zariadená do tvaru U veľmi vkusne . vybavenie : drez s pákovou batériou, plynová varná doska, zabudovaná umývačka riadu, elektrická teplovzdušná rúra , digestor , chladnička. Miestnosti sú rozdelené zrkadlovo pozdĺž rovnej chodby a ich línia je čistá bez rušivých prvkov / orientovanie je sever, východ , juh . V izbách sú stropy sadrokartónové – nepravidelne. Súčasťou úžitkovej plochy bytu je balkón prístupný z dvoch obytných izieb orientovaný do záhrady( južná strana ) o výmere 4,24 m2 . V kúpeľni je osadená vaňa, keramické umývadlo , WC misa kombi s nádržkou, predpríprava na práčku ( voda , odpad ) . Vykurovanie v byte a ohrev vody / teplovodné napojené na vlastný zdroj ÚK – kotol plynový - umiestnený v kúpeľni, v izbách sú radiátory a vykurovací rebrík. Parkovacie státie je zabezpečené kamerovým systémom. Podrobnejšiu dispozíciu a rozdelenie miestnosti je vidieť v pôdoryse.

Občianska vybavenosť a poloha nehnuteľnosti :


Bytová jednotka sa nachádza v obytnej oblasti obce Staškov. Obec Staškov sa nachádza v severozápadnom kúte Slovenska v Horných Kysuciach, v centrálnej časti okresu Čadca, v údolí rieky Kysuca. V súčasnosti je obec stavebne prepojená s Rakovou. (vybavenie obce) :
predajňa potravinárskeho a rozličného tovaru, zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, lekárne, samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých, praktického lekára pre deti a dorast, praktického lekára stomatológa, hromadné ubytovacie zariadenia, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, káblová televízia, verejný vodovod, verejná kanalizácia, rozvodná sieť plynu, vlaková zastávka, základná a materská škola. Pre danú lokalitu sú vybudované inžinierske siete v plnom rozsahu (voda, plyn, elektro NN, kanalizácia a telefón).
1. Pohodlie Vidieckeho Života: Užívajte si kľudný život v obci Staškov s príjemným a pokojným prostredím, kde si môžete oddýchnuť od hektického mestského života.
2. Veľká Úžitková Plocha: Bytová jednotka ponúka štedrú podlahovú plochu 118 m2, čo je výrazne viac v porovnaní s novostavbami, čo znamená viac priestoru pre váš komfort.
3. Vonkajšie Parkovanie a Záhrada: K nehnuteľnosti patrí aj vonkajšie parkovanie pre dve autá, čo je ideálne pre rodiny s viacerými vozidlami. Okrem toho máte k dispozícii vlastný pozemok, ktorý môžete využiť ako záhradu či miesto na oddych.
4. Všetko v Jednej Cene: Cena nehnuteľnosti zahŕňa nielen byt, ale aj vonkajšie parkovanie a pozemok, čo znamená, že nemusíte nič ďalšie doplácať.
✨ Táto bytová jednotka je ideálna pre tých, ktorí hľadajú kombináciu súkromia vidieckeho bývania a dostatku priestoru. Nechajte sa uniesť atmosférou malebnej obce Staškov a staňte sa súčasťou komunity, ktorá oceňuje kľud a slobodu života.
Pre viac informácií alebo na záujem o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Vaše nové bývanie vás už čaká




. Zhrnutie vybavenia :


Plastové okná s izolačným dvojsklom, Podlahy miešané - laminátové, keramická dlažba. Obklady – keramika v kuchyni, v kúpeľni a WC po celej výške stien.Vykurovanie v byte je ústredné teplovodné napojené na kotol – v miestnostiach sú radiátory a vykurovací rebrík. Ohrev vody je riešený prostredníctvom kotla . Elektroinštalácia – rozvádzač má bytová jednotka samostatne. Vnútorné úpravy povrchov - omietky hladké vápenno cementové, keramický obklad v kuchyňa , v hygienických zariadeniach - keramické obklady .

Vnútorné rozvody:


Vykurovanie - bytová jednotka samostatné vykurovanie, plynofikovaná prípojka plynu Elektroinštalácia - rozvádzač bytová jednotka samostatne, Vnútorný vodovod - rozvod studenej vody / ohrev TÚV je samostatne, Kanalizácia – nie – možnosť sa napojiť priamo na obecnú kanalizáciu Vnútorný plynovod – áno Ohrev teplej vody – samostatne prostredníctvom kotla ÚK. Oplotenie z ulice nachádzajúci sa v dvorovej časti objektu Plastová vodomerná šachta - V šachte 2x vodomer pre samostatné meranie

TECHNICKÝ STAV : Stavba bola odovzdaná do užívania dňa 20.4.2021, ktoré nadobudlo právoplatnosť dňa 12.5.2021

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Staškove

Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Staškove.

Podrobné informácie

Celková rozloha255 m²
Úžitková plocha118 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžianie
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--25 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.