Predaj novostavby v obci Lehnici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Lehota
Ulica.: Malý Lég
151 m²
512 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
300.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4748x zobrazená v zozname / 338x zobrazená detailne / 338x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Lehnica, v časti Malý Lég. Celková úžitková plocha domu je 151m2, celková plocha pozemku je 512m2.
Dispozícia domu pozostáva zo štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne s WC, vstupnej chodby a terasy. Na podlahe je položená kvalitná plávajúca podlaha, na stenách sú porobené stierky, okná sú plastové. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, WC sa nachádza v kúpeľni. V kuchyni sa nachádza nová moderná kuchynská linka. Konštrukcia domu je tehlová. V dome sa nachádza podlahové elektrické kúrenie, klimatizácia a alarm. Strecha na dome je sedlová, škridlová. Dom sa nachádza na slnečnom rovinatom pozemku, ktorý je uzavretý a poskytuje ochranu pre majiteľa. Dom sa predáva zariadený tak ako je na fotografiách. Zariadenie je nové urobené na mieru.
Predávaný dom je novostavba z roku 2022. K domu vedie asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka.
V obci Lehnice sa nachádza komplexná občianska vybavenosť. V obci je lekár pre dospelých a pre deti, materská a základná škola, obchody, reštaurácie, bohatý kultúrny a športový život. Z obce Lehnice je vynikajúca dostupnosť do Bratislavy, ktorá je vzdialená 25 km od Lehníc, buď po diaľnici alebo vlakom. Celková cena nehnuteľnosti je 300 000€

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lehote na ulici Malý Lég

Inzerovaný rodinný dom na ulici Malý Lég v Lehote v cene 300.000,- € je o 26.711 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Lehote. Rozloha je o 22 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lehote. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Lehote. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

300.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
512 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²
151 m²
Úžitková plocha 1 m² 473 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku512 m²
Úžitková plocha151 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046930 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.