Predaj pekný 2 izbový byt, Radarova ulica, Bratislava II Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Radarova
43 m²
6
5
2
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
200.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

64343x zobrazená v zozname / 2488x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária House reality ponúka na predaj moderne zrekonštruovaný 2 izbový byt v lokalite Bratislava II Ružinov, na ulici Radarova. Nachádza sa na 5/6 poschodí panelového domu s výťahom. Výmera je 43 m2, balkón 5 m2, pivnica 1,5 m2

STAV BYTU:


Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2017 - elektro inštalácia, platové okná, bezpečnostné dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa, WC, moderná kuchynská linka na mieru so spotrebičmi - indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Vymenená je taktiež plávajúca podlaha a dlažba.
DISPOZICIA:
Pôvodná dispozícia bytu bola v rámci rekonštrukcie pozmenená. Nachádza sa tu obývacia izba s kuchyňou, spálňa, samostatná kúpeľňa, samostatné WC, predsieň.

POPIS BYTOVÉHO DOMU:


Bytový dom prešiel revitalizáciou: nová strecha, zateplenie stien, spoločné priestory, poštové schránky, vstupné dvere, stúpačky.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

K CENE JE TREBA PRIPOČÍTAŤ SPROSTREDKOVATEĽSKÝ POPLATOK V SUME 4.000,-EUR.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Radarova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Radarova v Bratislave - Ružinov v cene 200.000,- € je o 34.274 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-VF...

Pozícia realitnej ponuky

200.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 395.000,- €
43 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²
43 m²
Úžitková plocha 32.47 m² 83 m²

Kontaktujte

Vlastimil FRIEBERT

Vlastimil FRIEBERT

Я говорить русский beszélek magyarul I speak english
+421911.. zobraziť +421 911 411 333

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha43 m²
Úžitková plocha43 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-VF-3197 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny