Predaj podielov pozemkov, orná pôda, TTP, Valaská Bela okre Prievidza

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Valaská Belá
Ulica.: .
42620 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
76.716,- €
1,80 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

9637x zobrazená v zozname / 946x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality.Sk Vám ponúka so súhlasom majiteľa vo výhradnom zastúpení na predaj pozemky rôzneho druhu v obci Valaská Bela okres Prievidza. Jedná sa o predaj podielov, alebo aj celku konkrétne - lesný pozemok v podieloch o rozlohe 5821 m2. Ďalej zastavaná plocha a nádvorie v podieloch aj v celku o rozlohe 2710 m2. Ďalšou ponukou je trvalý trávnatý porast v podieloch aj v celku o rozlohe 25962 m2. Poslednou ponukou je orná pôda v podieloch aj v celku o rozlohe 8127 m2. Jedná sa o investíciu pre toho, kto má záujem sceľovať pozemky v zaujímavej oblasti Slovenska. Cena je 1.8 eur/m2. Po vzájomnej dohode, je možné zaslať LV aj s konkrétnymi parcelami. V prípade seriózneho jednania je dohoda na cene možná.
Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle alebo na e - mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja poľnohospodárskej pôdy vo Valaskej Beláni na ulici .

Rozloha poľnohospodárskej pôdy 42620 m2 je o 19424 metrov väčšia ako je priemerná rozloha poľnohospodárskej pôdy vo Valaskej Beláni.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku42620 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--60 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.