Predaj pôvodného domu v Beňuši

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Beňuš
405 m²
1232 m²
predaj - Rodinný dom
70.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3242x zobrazená v zozname / 311x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj pôvodný tehlový dom v obci Beňuš v okrese Brezno.
Celková plocha ponúkanej nehnuteľnosti je 1232m2, z toho zastavaná plocha je 405 m 2, z tejto výmery tvorí 268 m2 hlavná budova, v ktorej sa nachádza celkovo 10 miestností a to tri izby, kuchyňa, sklad a podnikateľské priestory, ďalší priestor tvoria samostatné pivničné priestory o výmere 137 m2. Záhrady tvoria 834 m2.
Dom bol v minulosti používaný na podnikateľské účely a slúžil ako pohostinstvo, kolkáreň a poskytoval tiež ubytovacie služby.
Dom je suchý, odizolovaný a krovy sú zachované. V dome je zavedená elektrina a vodovod. V súčasnosti je potrebná úplná rekonštrukcia.
Obec Beňuš je rozvíjajúca sa obec v blízkosti okresného mesta Brezno. V obci sa nachádza materská a základná škola, knižnica, potraviny. Obecný úrad ponúka základné služby občanom. Z obce je vynikajúce autobusové a vlakové spojenie smerom Banská Bystrica - Červená skala. Obec Beňuš ponúka niekoľko lesoturistických trás oblasťou Horehronského podolia, ktoré sú súčasťou turistickej trasy Kráľova hoľa - Čertovica, z toho dôvodu je predávaná nehnuteľnosť vhodná nielen na individuálne bývanie ale aj na realizovanie podnikateľského projektu v rámci rozvoja cestovného ruchu na Horehroní.
Celková cena predávanej nehnuteľnosti vrátane provízie realitnej kancelárie je 70 000€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Beňuši

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Beňuši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

70.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.000,- € 440.000,- €
1232 m²
Rozloha pozemku 76 m² 2025 m²
405 m²
Zastavaná plocha 50 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1232 m²
Zastavaná plocha405 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046997 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.