Predaj pozemku v obci Karná okres Humenné Súrny Predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Karná
1917 m²
studňa
230/400V
predaj - Pozemky - bývanie
25.000,- €
13,04 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

12518x zobrazená v zozname / 1790x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny a dostatočne široký stavebný pozemok v obci Karná okres Humenné. Rozloha pozemku 1917m2, šírka pozemku 20 m, IS okrem kanalizácie. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu typu Bungalov. Výhodou ponuky je toľko krát žiadaná tichá lokalita. Dostupnosť mesta Humenné -15 km.

Cena: 25 000€



Zároveň ponúkame možnosť výstavby rodinných nízkoenergetických murovaných , montovaných domov , drevodomov a keramických domov na kľúč-- Doba výstavby min 4 mesiace , nízke náklady na bývanie, odborné poradenstvo,3 D vizualizácia . Možnosť prejsť sa vzorovým domom - alebo možnosť posúdenia návrhu projektu domu na Vami vybratom stavebnom pozemku zabezpečujeme. » výrobná a montážna dokumentácia » základová doska a hydroizolácia » obvodové steny, vnútorné steny » krov » strešná krytina, zvody a žľaby » fasádne okná, balkónové a vchodové dvere, parapety » hrubé elektroinštalácie » voda, kanál » elektrické podlahové kúrenie » úpravy povrchov – sadrokartónový systém » zdravotechnika – zriaďovacie predmety do kúpeľni a WC » zásobník teplej vody » interiérové maľby » keramické obklady a dlažby » laminátové podlahy, interiérové dvere » schody do podkrovia » bleskozvod » elektroinštalácie – kompletáž » výrobná dokumentácia » likvidácia stavebného odpadu. Výstavba domov -podľa vašich predstáv a finančných možností-poskytujeme aj hypotekárne poradenstvo.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Karnej

Rozloha pozemku na bývanie 1917 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Karnej.

Pozícia realitnej ponuky

25.000,- €
Cena nehnuteľnosti 6.990,- € 55.800,- €
1917 m²
Rozloha pozemku 582 m² 6000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1917 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Inžinierske sietenie
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-765331 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.