Predaj, pozemok pre rodinný dom 4745m2 Hontianske ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Hontianske Tesáre
4745 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
48.000,- €
10,12 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

19594x zobrazená v zozname / 2869x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rozľahlý slnečný pozemok v tichej obci Báčovce. Na rovinatom pozemku s výmerou 4 745m2 sa nachádza aj starší dvojizbový rodinný dom, hospodárska budova a menšia stavba vhodná na uskladnenie prípadne chovanie. Inžinierske siete (voda, elektrina) sa nachádzajú v blízkosti pozemku.
Pozemok je situovaný v tichej obci Báčovce. Veľkou výhodou pozemku je jeho poloha mimo hlavnej cesty, ktorá prechádza obcou. Okolie tvorí krásne prostredie a príroda, vďaka ktorej si budúci majiteľ plnohodnotne oddýchne od ruchu mesta. Jeho okraj lemuje potôčik, ktorý dotvára atmosféru celého pozemku. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať telefonicky na alebo mailom na

ID ponuky: KA-62499



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Hontianskom Tesároch

Rozloha pozemku na bývanie 4745 m2 je o 1981 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Hontianskom Tesároch.

Pozícia realitnej ponuky

48.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.000,- € 105.000,- €
4745 m²
Rozloha pozemku 2919 m² 7000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4745 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-62499 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny