Predaj, priemyselný pozemok 1495 m2 Podbrezová, Lopej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Podbrezová
1495 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

33096x zobrazená v zozname / 3425x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte komerčný, stavebný pozemok zo širokou možnosťou využitia ? My Vám ponúkame pozemok o rozlohe 1495m2, ktorý sa nachádza v lokalite blízko priemyselnej zóny, kde sídlia veľké predajne, školy, reštaurácie a motoresty. Pozemok s veľmi dobrou dostupnosťou do Brezna a Banskej Bystrice sa nachádza v obci Lopej pri Podbrezovej na dohľad od hlavnej cesty známej, ako Route 77. Je takmer rovný, slnečný, v blízkosti sú k dispozícii inžinierske siete, plyn, voda, elektrina, kanalizácia. Prístup na pozemok je možné vybudovať od obecnej cesty, nachádzajúcej sa severne od parciel. Vyjadrenie k funkčnému využitiu parciel je v riešení. ID ponuky: BR-60303

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1495 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-60303 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.