Predaj priestranného 3+1 bytu v žiadanej lokalite SNP- Čadca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: SNP
69.73 m²
8
1
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
133.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2250x zobrazená v zozname / 517x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj priestranný 3+1 byt v Čadci v žiadanej lokalite na ul. SNP. Byt sa nachádza na 1. poschodí zatepleného panelového bytu s výťahom.
Podlahová plocha bytu 69,73 m2 má výbornú dispozíciu a pozostáva z priestrannej chodby so samostatným šatníkom, vľavo od vstupu sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa s rohovou vaňou. Kuchyňa je taktiež veľmi priestranná, nachádza sa tu rohová kuchynská linka a samostatná špajza, tiež dostatok priestoru pre jedálenský stôl. K dispozícií sú tiež priestranné 3 izby. K bytu prislúcha priestranný balkón s príjemným výhľadom a pivničná kobka.
Byt pred časom prešiel kompletnou rekonštrukciou, výmena okien, podláh, dverí, bytového jadra.
Náš názor: perfektná lokalita pešou chôdzou škola, škôlka, obchody, centrum mesta, kostol, MHD. Bývanie bez veľkých rekonštrukcií v priestrannom byte, ktorý má navyše oproti iným bytom aj samostatný šatník pri dverách a samostatnú špajzu v kuchyni.

Cena 133 000€


Ak Vás ponuka zaujala neváhajte kontaktovať: PaedDr. Mária Habčáková RSc., 1 Reality Rent, tel: ,
V prípade záujmu bezplatné finančné služby renomovaného finančníka s dlhou pôsobnosťou v oblasti úverov, hypoték, poistení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69.73 m²
Úžitková plocha69.73 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky