Predaj rodinného domu, Šurany, Šurany, Nové Zámky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Šurany
Ulica.: Šurany
245 m²
475 m²
áno - 2 autá
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

7773x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

VASSE REALITY -Ponúkame na predaj nadštandardný 5 izb. dom na tichej ulici v Šuranoch, ktorá zaručuje pokoj, súkromie a bezprostrednú dostupnosť do centra mesta. Na našej stránke nájdete 30 fotografií a virtuálnu prehliadku domu, akoby ste boli osobne na obhliadke. Pôdorys je len informatívny! Poprechádzajte sa po dome po šípkach, akoby ste boli osobne na prehliadke. Nehnuteľnosť je po kompletnej rekonštrukcii do najmenších detailov s dôrazom predovšetkým na vzdušnosť interiéru a praktickú, funkčnú dispozíciu s pocitom absolútneho súkromia. Pri realizácii interiéru boli použité prémiové materiály a technológie, ktoré umocňujú hodnotu nehnuteľnosti.

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA:


Výmera: zastavaná plocha domu - 254 m2
            : úžitková plocha domu- 475 m2
            :pozemok -680 m2
            : trojpodlažný  dom , -bylinková  sauna, bazén, 2x samostatné garáže,  
            :počet izieb -5, 2 kúpeľne
Welnes: bazén -protiprúd, 2x chrliče, bublinky, farebné  svetlá v bazéne, podlahové kúrenie okolo bazéna, 
               : bylinková sauna, sprcha, oddychová časť  pri saune , 
Kúrenie :I.NP -kachle na pevné palivo, radiátory plynové kúrenie, pri bazéne podlahové kúrenie 
               :II.NP -podlahové kúrenie 
               :III.NP -kombinované radiátory aj plávajúca podlaha 
Klimatizácia : spoločenská miestnosť, na chodbe všade na poschodí 
V marci 2024 boli namontované solárne panely na  dom / 24 panelov s hybridným meničom /.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 


I.NP-pôvodná časť: vonkajšie schody, chodba, schody, sklad, práčovňa, sauna, WC, kúpeľňa, spoločenská miestnosť, letná kuchynka, garáž 
I.NP -prístavba č. 1 : garáž č.2, sklad bicyklov, posilňovňa 

I.NP -prístavba č. 2 : bazén 


II:NP -pôvodná časť :zádverie, WC, chodba, schody, obývacia izba, kuchyňa, terasa 
II:NP- prístavba č. 1 : závetrie, jedáleň, zimná terasa 
III:NP- pôvodná časť : schodisko, chodba, 3 izby, 2 kúpeľňa, 2 x balkón, 

III.NP-prístavba č.1 : balkón 


Popis podlaží : 
Dom pozostáva z pôvodnej časti postavenej v roku 1977, z prístavby  č.1  z roku 2005, ktorá pozostáva  z prístavby garáže č.2 , vybudovania skladu bicyklov, nad ktorou sa vybudovalo závetrie, prístavby posilňovne a prístavby č.2, ktorá pozostáva z vybudovania bazéna.
Základy betónové s vodorovnou izoláciou proti vlhkosti, zvislé murivo prízemia je porobetových tvárnic hrúbky 40 cm. Obvodové murivo bolo v roku 2005 zateplené, deliace konštrukcie sú murované z tehál. Krov je drevený manzardový  z roku 2005., strešná krytina je z asfaltového šindla. Okná sú z drevenéEURO profilov s dvojvrstvovým zasklením, podlahy z keramickej dlažby. V miestnosti garáže je inštalovaný centrálny vysávač s nasávacím agegátom , na prízemí  na fasáde RD sú inštalované dve klimatizačné jednotky. V práčovni je plynový kotol BUDERUS s kondenzačným kotlom. 
 Podlahy v obytných miestnostiach sú z laminátových veľkoplošných parkiet, podlahy v ostatných miestnostiach sú z keramickej dlažby. 
V suteréne sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s kozubom s uzatvoreným ohniskom na pevné palivo. Z tejto miestnosti sa plynulo chodbou dostanete do posilňovne a vlastného wellness so saunou, posilňovňou a bazénom. V suteréne nájdete aj miestnosť s letnou  kuchyňou a skladom. Na prízemí rodinného domu sa nachádza aj  priestranná  dvoj garáž s klimatizáciou. Z dennej zóny vstupujeme aj na terasu a do okrasnej záhrady s automatickou závlahou a kosačkou, na konci záhrady je aj  záhradný domček na náradie. Záhrada sa polieva zo studne, ktorá má 6 m.  Druhé  nadzemné podlažie tvorí denná zóna, pozostávajúca z priestrannej kuchynskej, jedálenskej a obývacej časti, zimnej záhrady. Kuchynská linka s ostrovčekom bola  na mieru navrhovaná, je vybavená umývačkov riadu, drtičkou odpadu, digestorom, mikrovnka, elektrická keramická varná doska .  Kuchynská zóna sa plynule napája na obývaciu časť so sedením a so zimnou záhradou. Priestor je príjemne presvetlený. Dominantným schodiskom sa dostávame na tretie podlažie, ktoré je tvorené nočnou časťou, pozostávajúcou z troch obytných izieb a dvoch kúpeľní. Na hornom poschodí sa nachádzajú dve detské izby  a rodičovská spálňa so samostatným vchodom do kúpeľne so sprchou , WC a bidetom. Druhá kúpeľňa so sprchou je s vchodom z chodby, kde je sprcha a toaleta. Na každom poschodí na chodbe je vstavaná skriňa ROLDOR. 

LOKALITA:


Umiestnenie rodinného zabezpečuje komfortné bývanie v tichej časti mesta. Vďaka svojej polohe spája bývanie obklopené prírodou s jednoduchou dostupnosťou do centra mesta autom. Okolie ponúka veľa možností športového vyžitia.
Cena :  Na požiadanie v realitnej kancelárii. Je kompletná s právnym servisom.Poskytujeme kompletný právny servis-úhradu základných poplatkov-overenie + kataster, prevediem Vás celým procesom kúpy nehnuteľnosti až k samotnému odovzdaniu novému majiteľovi na základe preberacieho protokolu.V prípade záujmu alebo potreby ďaľších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle Terézia Vassová . Zabezpečíme Vám bezplatne najvýhodnejšiu hypotéku na trhu. Spolupracujeme so všetkými bankami,ktoré poskytujú hypotekárny úver na Slovensku. U nás nájdete iba aktuálne ponuky.Pozrite sa aj na ostatné ponuky na našej stránke.
Copyright: Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku475 m²
Zastavaná plocha245 m²
Celková rozloha475 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky