PREDAJ: Rozľahlý, dobre dostupný pozemok s výhľadmi pod Urbanovým vrch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Čierny Balog
Ulica.: Mlynská
2986 m²
predaj - Pozemky - bývanie
89.900,- €
30,11 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2683x zobrazená v zozname / 304x zobrazená detailne / 304x zobrazená detailne tento mesiac

ZAŽITE SKUTOČNÝ VIDIEK, SPLŇTE SI SEN NA MIESTE, KDE SA OPLATÍ PRÍSŤ ŽIŤ.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj v obci Čierny Balog, v miestnej časti Krám, pod Urbanovým vrchom, rozľahlý, dobre dostupný pozemok s výhľadmi.

PREDMET PONUKY


Slnečný, severozápadne orientovaný, mierne svahovitý, pozemok s výmerou 2986 m2 situovaný v slepej ulici, v extraviláne obce Čierny Balog dostupný asfaltovou a spevnenou cestou, s inžinierskymi sieťami (vodovod, elektrina, kanalizácia) pri najbližších rodinných domoch.

POZEMOK JE V SÚČASNOSTI VEDENÝ AKO ORNÁ PÔDA A JE SCHVÁLENÝ NA ZAPRACOVANIE DO NAJBLIŽŠÍCH ZMIEN ÚZEMNÉHO PLÁNU OBCE ČIERNY BALOG PRE VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU.

LOKALITA


Obec Čierny Balog je koncovou obcou v údolí Čierneho Hrona vyhľadávanou pre trvalé bývanie, rekreáciu a turizmus (dobrá občianska vybavenosť, chránené územia, turistické atrakcie, lyžiarske stredisko, cyklotrasy a turistické trasy, ľudové tradície, architektúra a i.)
Do 2 km od pozemku je dostupný rímskokatolícky kostol, supermarket, obecný úrad, pošta, pohostinstvá, stanica Čiernohronskej železnice, Lesnícky skanzen a Vydrovská dolina, lyžiarske stredisko, cyklotrasa, autobusová zastávka, športoviská a i..
Okresné mesto Brezno je vzdialené 9 km, Banská Bystrica 53 km, Bratislava 264 km.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Miestna časť Čierneho Balogu Krám a lokalita Urbanov vrch, v ktorej sa pozemok nachádza spája všetky aspekty využitia územia - rekreácia, turizmus, aj trvalé bývanie. Pozemok samotný disponuje jedinečným prostredím s výhľadmi. Charakterizuje ho "samota" a zároveň dobrá dostupnosť k službám obce Čierny Balog, aj okresného mesta Brezno. Napriek tomu, že pozemok je ešte len v štádiu zapracovania do územného plánu pre účel výstavby rodinného domu, jeho kúpa je neopakovateľnou príležitosťou vďaka miestu, na ktorom sa nachádza.

CENA


89 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Čiernoch Balogu na ulici Mlynská

Rozloha pozemku na bývanie 2986 m2 je o 1425 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Čiernoch Balogu.

Pozícia realitnej ponuky

89.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.500,- € 200.000,- €
2986 m²
Rozloha pozemku 405 m² 10535 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2986 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047128 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.