Predaj trojizbového slnečného bytu v centre Fiľakova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Fiľakovo
75.5 m²
8
3
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

29599x zobrazená v zozname / 1372x zobrazená detailne / 351x zobrazená detailne tento mesiac

Neprehliadnite ponuku trojizbového bytu v centre mesta Fiľakovo s dvomi balkónmi a s celkovou rozlohou 75,4 m2. Byt sa nachádza na 6- om poschodí v zrekonštruovanom, zateplenom bytovom dome s možnosťou verejného parkovania . Byt je po kompletnej prerábke ,má tri izby, kuchyňu, špajzu, murovanú kúpeľňu s WC a murovanú pivnicu. Z obývačky je výstup na balkón a z detskej izby tiež. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru, súčasťou je samostatne stojaci sporák zo sklo keramickou varnou doskou a s digestorom. V obývačke je umiestnená klimatizačná jednotka zn. Samsung. Do bytu sa vstupuje cez bezpečnostné dvere zn. Hi Sec. V izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni , v predizbe a v kúpeľni je keramická dlažba. Byt je slnečný, má krásny výhľad na Fiľakovský hrad, orientácia je na tri svetové strany.
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, slušný vchod. V blízkom okolí sa nachádzajú potraviny, škôlka, škola, reštaurácia, autobusová zastávka , vlaková stanica a iná občianska vybavenosť. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok a v prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, ponúkame bezplatné služby nášho hypotekárneho špecialistu. Pre bližšie informácie a dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kontaktovať na m.t.č. : .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Fiľakove

Podrobné informácie

Celková rozloha75.5 m²
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-777817 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.