Predaj, trojizbový byt Čierna nad Tisou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Čierna nad Tisou
68 m²
neuvedené
3
áno
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - 3-izbový byt
42.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

16696x zobrazená v zozname / 1089x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj trojizbový byt 68m2 v osobnom vlastníctve. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických rozvodov. Byt sa nachádza na 2 poschodí 4 poschodového paneláka. Bytový dom tiež prešiel v roku 2017-2018 rekonštrukciou, boli vymenené všetky rozvody vrátane novej kanalizácie pred bytovým domom, bytový dom je zateplený a získal energetický certifikát B, čo spolu s vlastnou kotolňou predurčuje nízke mesačné náklady na vykurovanie.
Byt je orientovaný východ/západ, a pozostáva z vstupnej chodby, kúpelne s toaletou, kuchyne, obývačky s východom na loggiu a dvoch samostatných izieb, k bytu prislúcha priestranná pivnica s výmerou 7m2.
Parkovanie je bezproblémové, k bytu prislúcha garáž, pred bytovým domom je ihrisko, byt sa nachádza v tichej ulici a ponúka dobrú občiansku vybavenosť.

Byt je bez tiarch a kúpou voľný.


Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti.
ID ponuky: TV-53003

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Čierne nad Tisou

Pozícia realitnej ponuky

42.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 129.000,- €
68 m²
Celková rozloha 65 m² 359.3 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53003 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.