PREDAJ : útulný 2 izbový tehlový byt po rekonštrukcii, Komárno

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Vnútorná okružná
58 m²
3
3
2
úplne prerobený
nie
predaj - 2-izbový byt
80.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4116x zobrazená v zozname / 424x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE IBA U MŇA!

Pozrite si profesionálnu 3D PREHLIADKU:


https://my.matterport.com/show/?m=ZFFM7gV5d7o


Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie vám prinášam jedinečnú príležitosť stať sa vlastníkom 2 izbového tehlového bytu na ul. Vnútorná okružná v Komárne.
Objavte krásu a pohodlie bývania v srdci Komárna. Tento 2 izbový byt, ktorý prešiel kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou, je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kvalitu, štýl a funkčnosť. S dôrazom na detail, tento byt je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým vašim potrebám. Nachádza sa na 3/3 poschodí bez výťahu.

Lukratívna lokalita !!


Nachádzajúci sa blízko historického centra Komárna, tento byt ponúka jedinečnú príležitosť žiť v prostredí plnom kultúry a histórie. Jeho poloha je ideálna pre tých, ktorí ocenia pohodlie mestského života, zatiaľ čo si užívajú pokoj a ticho vlastného domova.

- S úžitkovou plochou 58 m2, tento byt ponúka priestranné a svetlé izby, ktoré sú perfektne navrhnuté pre pohodlné bývanie. Či už ste jednotlivec, pár, alebo malá rodina, tento byt zaručuje dostatok priestoru pre všetkých.
- Moderné vybavenie a na mieru vyrobená kuchynská linka na mieru spĺňa štandardy dizajnu a funkčnosti.
- Plastové okná, ktoré zabezpečujú vynikajúcu izoláciu a nízke náklady na bývanie.
- Všetky inštalácie a rozvody IS sú úplne nové, čo znamená, že nemusíte investovať do žiadnych ďalších opráv alebo úprav. Môžete sa jednoducho nasťahovať a začať si užívať váš nový domov bez starostí.
- Byt sa predáva bez zariadenia !

Neváhajte a staňte sa súčasťou tejto výnimočnej komunity. Tento 2 izbový byt v Komárne je dokonalým miestom pre váš nový začiatok. Kontaktujte ma ešte dnes a dohodnite si obhliadku svojho budúceho domova!

Henrieta Sokolai -


https://henrieta-sokolai.sk/

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Komárne na ulici Vnútorná okružná

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Vnútorná okružná v Komárne v cene 80.000,- € je o 2.857 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Komárne. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 dvojizbových bytov v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-19...

Pozícia realitnej ponuky

80.000,- €
Cena nehnuteľnosti 38.500,- € 110.000,- €
58 m²
Celková rozloha 47.23 m² 80 m²
58 m²
Úžitková plocha 49 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha58 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-19-673 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny