Predaj: ZĽAVA !!!3-izbový byt v Rajci s loggiou a vlastnou garážou (MO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
72 m²
8
3
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
132.000,- € Možná dohoda
Ponúknite vlastnú cenu

11283x zobrazená v zozname / 638x zobrazená detailne / 392x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent,s.r.o., Vám ponúka na predaj veľký 3-izbový byt v Rajci s vlastnou garážou v tichej lokalite, s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt má výmeru 70m2+2m loggia, pozostáva z troch neprechodných izieb, veľkej predsiene, kuchyne s výstupom na loggiu a bytového jadra. Je v pôvodnom stave, má teda potenciál stať sa vaším vysnívaným novým domovom, ktorý si zrekonštruujete podľa vlastných predstáv a nemusíte platiť za niečo, čo sa vám nepáči. Má ideálnu orientáciu V-Z, ráno vás v spálni zobudí slniečko a po návrate z práce si vypijete svoju obľúbenú kávičku na slnečnej logii s krásnymi výhľadmi na okolie. Tento byt sa nachádza na ideálnom 4-tom poschodí z 8-mich, je to stredový byt, takže aj počas zimných mesiacov je v byte príjemne teplo a nebude vás to stáť veľa peňazí. A najväčšou výhodou tohto bytu je to, že máte k nemu vlastnú garáž, do ktorej bezpečne zaparkujete svojho motorového tátoša, prípadne bicykle, detský kočík a všetko ostatné, čo do bytu nepatrí. Kúpna cena garáže je 16.000,-€ a nie je započítaná v predajnej cene za byt uvedenej v inzeráte. Ak garáž nepotrebujete, predáme byt aj bez nej .Samozrejmosťou je aj pivnica umiestnená v suteréne domu.

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Rajci

Inzerovaný 3 izbový byt v Rajci v cene 132.000,- € je o 10.610 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Rajci. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Rajci.

Pozícia realitnej ponuky

132.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130.000,- € 285.000,- €
72 m²
Celková rozloha 67 m² 98.41 m²
72 m²
Úžitková plocha 60 m² 89 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Úžitková plocha72 m²
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-181 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny