3 IZBOBÝ BYT V RODINNOM DOME, ŽILINA-BÁNOVÁ, 80m², KOMPLET REKONŠTRUKC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
80 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2703x zobrazená v zozname / 253x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/kN2_hmXE9yY *************************

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení 3 izbový byt v prímestskej časti Žilina-Bánová o celkovej výmere 80m².

Byt sa nachádza na poschodí v tehlovom rodinnom dome. Prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2023, čo zahŕňa: komplet elektroinštaláciu, menené podlahy, okná, stierky, radiátory, rozvody odpadu a vody. Rodinný dom bude zateplený fasádnym polystyrénom.

Dispozícia: vstupná predsieň cez ktorú sa dostaneme do chodby, kuchyne spolu s jedálenskou časťou, obývacej izby. Ďalšie 2 izby sú: spálňa a detská izba, ktoré sú priechodné. V kúpeľni je sprchový kút so vstavanou toaletou, práčka. Byt má technickú miestnosť, v ktorej sa nachádza samostatný plynový kotol, elektrické ističe.

V kuchyni sú nové vstavané spotrebiče: elektrická varná doska, rúra na pečenie, digestor, umývačka riadu, samostatná je chladnička. V obývacej izbe je rohový gauč, TV. V izbách sú postele.

Vykurovanie v byte je plynovým kotlom, dom je napojený na verejnú kanalizáciu a vodovod.

K bytu sa predávajú 2 parkovacie miesta, ktoré sa nachádzajú pred rodinným domom. K bytu patrí pivničný priestor o výmere 9m², ktorý môže slúžiť na odkladanie vecí.

Byt je vhodný na trvalé bývanie, popr. pre investora za účelom podnikania.

V okolí sa nachádzajú potraviny, škola so škôlkou, veľa zelene. Dom sa nachádza sa mimo hlavnej cesty, v tichej lokalite. Výborná dostupnosť do mesta. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

210.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130.000,- € 285.000,- €
80 m²
Rozloha pozemku 62 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku80 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53153 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.