Predaj zariadený 2 izbový byt Nitra- bytový komplex Nová Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Pivovarská
53.09 m²
3
2
áno - 1 auto
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
171.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5372x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith reality Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny štýlovo zariadený 2 izbový byt v Nitre, v bytovom komplexe Nová Nitra 1 na Pivovarskej ulici.

Projekt ako celok sa vyznačuje premyslenou architektúrou, ktorá dokonale ladí s okolitým prostredím.
Problém s dopravou či parkovaním je v Novej Nitre 1 neznámym pojmom. nakoľko sa blízko nachádza autobusová aj železničná stanica. Z Štefánikovej triedy, ktorá je dopravnou tepnou Nitry, sa dostane všade tam, kam potrebujete.

Lepšiu občiansku vybavenosť len tak ľahko nenájdete. Škôlky, školy aj obe nitrianske univerzity, fakultnú nemocnicu aj ambulancie odborných lekárov, mestské, okresné aj krajské úrady, poštu či botanickú záhradu plnú zelene – to všetko máte na dosah. Rovnako tak aj nákupné centrum Mlyny.

K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej vykurovanej garáži, nachádzajúce sa tesne pri výťahu vo výmere 13m2 (hodnota parkovacieho miesta 15.000 eur)

Byt sa nachádza na 3. poschodí, má rozlohu 53 m2,z toho obytná plocha je 47,79 m2, balkón 3,79m2, bytová komora 1,51m2, ktorá sa nachádza na poschodí bytu.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spálne a kuchyne spojenou s obývacou izbou, z ktorej sa vychádza na balkón, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom.

Byt sa predáva komplet zariadený(viď foto), na mieru vyrobenou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi zn. Electrolux, vstavanou skriňou na chodbe, vstavanou skriňou v spálni, gaučom, kuchynským a pracovným stolom, komodou....

Vykurovanie je zabezpečené centrálnym vykurovaním, prevádzkové náklady sú vo výške 90 eur.

Cena predávanej nehnuteľnosti je 171.000EUR, vrátane parkovacieho státia v podzemnej garáži.

V uvedenej cene je zahrnutá aj odmena pre sprostredkovateľa za kompletný právny servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Mgr. Miroslava Plaštiaková, ,



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha53.09 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno