Predám 3 izbový byt v Nových Zámkoch na juhu.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: G. Bethlena
65.52 m²
zvýšené prízemie
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
97.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

14533x zobrazená v zozname / 1634x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

PONUKA: Ponúkame na predaj 3 izbový byt blízko centra v dobrej lokalite na juhu Nových Zámkov. Byt v minulosti prešiel rekonštrukciou, stierky, elektrické rozvody, podlahy. Bytový dom je zateplený a strecha bytového domu je po rekonštrukcii.

POSCHODIE: Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí.



VÝMERA:

Výmera bytu je 65,52 m2.



DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BYTU:
Byt je priestranný a je orientovaný na juhovýchod. Byt má bezpečnostné dvere. V byte sa nachádza veľká predsieň. Pri vstupe do bytu sa po pravej strane nachádza samostatná toaleta a kúpeľňa so sprchou. Po ľavej strane sa nachádza jedna detská izba. Na konci chodby sa nachádza priestranná obývacia izba, z ktorej sa po ľavej strane ide do spálne a po pravej strane do kuchyne. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so sporákom.
Plávajúce podlahy sú v izbách, na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a na toalete sa nachádza dlažba. Okná sú plastové, kúrenie centrálne.

PARKOVANIE:


Parkovanie je verejné, bezproblémové.

POLOHA:


Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite v NZ na juhu. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - potraviny, škola, škôlka, detské ihriská, fitness a obchody.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poradenstvo. Bližšie informácie radi poskytneme telefonicky na tel. č. + , alebo osobne.

ID: MM-29



KONTAKT:


MOLNI s.r.o.


941 01 NITRA, Mostná ul. č. 13
Slovenská republika
mobil:

Fotografie ako aj text uvedené v inzeráte boli vyhotovené RK Molni s.r.o. a slúžia výhradne pre účely inzercie RK Molni s.r.o. Fotografie ako aj text sú majetkom RK Molni s.r.o. patria jej ako duševné právo a neslúžia na ďalšie použitie, alebo rozmnožovanie. V prípade, ak fotografie alebo text v tomto inzeráte sú použité bez súhlasu RK Molni s.r.o., RK si vyhradzuje právo na náhradu škody vo výške 5.000,-Eur. Týmto čitateľ inzerátu berie na vedomie vlastníctvo k uvedeným fotografiám a je si vedomí právneho a finančného postihu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Nových Zámkoch na ulici G. Bethlena

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici G. Bethlena v Nových Zámkoch v cene 97.000,- € je o 6.108 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 32 trojizbových bytov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR-MM...

Pozícia realitnej ponuky

97.000,- €
Cena nehnuteľnosti 58.900,- € 199.000,- €
232857 m²
Celková rozloha 52.34 m² 232857 m²
65.52 m²
Úžitková plocha 52.34 m² 97.21 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha232857 m²
Úžitková plocha65.52 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Výťaháno
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny