Predáme 4-izb. novostavbu RD, "Krásne Lúky", Ivanka pri Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ivanka pri Nitre
Ulica.: Dubová
72 m²
267 m²
2
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10897x zobrazená v zozname / 393x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne iba u nás!

Chcete bývať v blízkosti krajského a okresného mesta Nitra? Láka Vás bývanie v tichej novovznikajúcej štvrti obce Ivanka pri Nitre? Máme pre Vás exkluzívnu ponuku v lokalite "Krásne Lúky", ktorá naplní aj tie najväčšie očakávania!

Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetický murovaný rodinný dom, ktorý je súčasťou projektu 24 dvojdomov. Dom disponuje výmerou 144 m2, úžitkovou plochou 112,78 m2 a pozemkom o výmere 267 m2, v cene aj parkovacie státie pre tri autá s výmerou 62 m2. Na pozemku sa nachádza záhradný domček.

Pri výstavbe sa veľký dôraz kládol na výber kvalitných materiálov. Ide o murovanú stavbu, obvodové múry s hrúbkou 300 mm, materiál Ytong, zateplenie kontaktným zatepľovacím systémom o hrúbke 150 mm - prízemie, 170 mm - poschodie. Fasádu tvorí kombinácia silikónovej fasádnej omietky, presklených plôch a špeciálnej dekoratívnej omietky v štýle drevo. Stropné konštrukcie monolitické, strecha plochá. Okná plastové, 6-komorový systém, izolačné trojsklá, vstupné dvere hliníkové, vnútorné dvere drevené. Elektrické podlahové vykurovanie, zn. DEVI. Na doplnkové vykurovanie možnosť využitia krbu v obývacej izbe. Podhahy v kombinácii laminát a keramická dlažba. Kuchynská linka vyrobená na mieru, vstavané spotrebiče - chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor.

Benefitom ponuky je predpríprava na fotovoltaiku, domový videovrátnik, prístrešok pre auto s povrchovou úpravou pohlcujúcou zvuky, rekuperácia v každej izbe.

Napojenie na IS - elektrická energia, obecná voda, kanalizácia. Samozrejmosťou je optické pripojenie na internet.

Dom je navrhnutý ako 4-izbová bytová jednotka a oddelenou dennou a nočnou zónou. Na prízemí, resp. 1. nadzemnom podlaží, sa nachádza denná zóna zahŕňajúca otvorený priestor kuchyne, jedálne a obývacej izby s výstupom na terasu, vstupnú chodbu, oddelenú toaletu, šatník, technickú miestnosť a schodisko. Nočná zóna nachádzajúca sa na 2. nadzemnom podlaží disponuje spálňou s priestranným šatníkom s regálovým systémom, 2 detskými izbami a kúpeľnou - vaňa, sprchový kút a toaleta.

Benefitom ponuky je, že rodinný dom sa nachádza v novej rezidenčnej štvrti “Krásne Lúky” s novostavbami rodinných domov, s vybudovanou komfortnou dopravnou sieťou so šírkou 6 metrov, chodníkov po oboch stranách a dostatkom parkovacích miest pre návštevy. V celom komplexe je riešené verejné osvetlenie. K zvýšenému komfortu prispieva aj skutočnosť, že sa tu nachádza autobusová zastávka s pravidelnou mestskou hromadnou dopravou.

Noví obyvatelia budú mať na dosah kompletnú vybavenosť, možnosť tráviť voľnočasové aktivity - golfové a multifunkčné ihrisko, miestne štrkoviská. Deti a mládež môžu využívať priestranné detské ihrisko priamo v areály s parkom a exteriérovými posilňovacími zariadeniami.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti - A1.



V prípade, ak Vás táto ponuka zaujala a potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, kontaktujte ma na telefónnom čísle 0905 523 619 alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku267 m²
Zastavaná plocha72 m²
Celková rozloha144 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky