PREDANÉ EXKLUZÍVNE - 3 izbový tehlový pavlačový byt, Poštová, Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Poštová
107 m²
2
1
3
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
193.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 12865x zobrazená detailne / 370x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete bývať v centre mesta a mať k tomu dvor plný zelene a absolútneho súkromia? Máme pre Vás v ponuke veľký 3 izbový, pavlačový, tehlový byt v Košiciach – Staré mesto, ul. Poštová. Tento byt je ukážkou, ako citlivo a s vkusom rekonštruovať starý byt s vysokými stropmi.
Nachádza sa na 1. poschodí bez výťahu s pavlačou. Orientácia bytu je Z/S (kuchyňa na „S“ – majitelia v rámci vlastnej rekonštrukcie zateplili severnú stranu, izby - na „Z“. Ide o teplý byt s hrubým múrmi a vysokými stropmi. Úžitková plocha bytu 107 m2 (vrátane pivnice).
Byt je určený pre náročného klienta, ktorý preferuje štýl VINTAGE, v ktorom je aj celý byt zrekonštruovaný a zariadený. Ide o kompletnú a vkusnú rekonštrukciu. Byt má vlastné kúrenie – plynový kotol zn. Junkers. Navyše, keďže byt je napojený na mestský vodovod, má aj bojler na ohrev teplej vody. V byte dominujú materiály ako kameň, kov a drevo – priznané drevené trámy, nové elektrické rozvody, rozvody vody, euro okná s tieniacimi roletami, drevené podlahy, v kuchyni dlažba a obklad, v dvoch kúpeľniach keramické obklady a dlažba, na mieru robené drevené dvere, v kúpeľniach – drevené zasúvacie – kazetové dvere, na stene v obývačke za krbovou pieckou kamenný obklad, na mieru robená kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (taktiež vintage) – plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, v kuchyni podlahové kúrenie a inak radiátory.

Dispozičné riešenie bytu:


- vstupná chodba (bezpečnostné dvere) so vstavanou skriňou a skrinkami na topánky,
- praktická kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a s WC,
- vintage kuchyňa do tvaru U so zabudovaným spotrebičmi (plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou) + jedálenská časť prepojená s obývacou časťou (s krbovou pieckou a praktickou knižnicou v stene),
- detská izba so vstavanou skriňou s galériou, kde deti majú rozdelenú izbu na nočnú časť a dennú časť,
- spálňa s na mieru robenou vintage šatníkovou skriňou smerujúcou až k vysokým stropom, úložný priestor,
- kúpeľná s oknom, s vaňou, sprchovacou časťou, dvomi zabudovaným umývadlami a WC, priestor na práčku a sušičku, plynový kotol,
- pivnica.


Bytový dom hoci sa nachádza v absolútnom centre mesta, je v tichom prostredí, má upravený súkromný dvor plný zelene, na ktorom kupujúci získava podiel. Ide o národnú kultúrnu pamiatku.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, výborné dopravné spojenie MHD, električky. Peši do centra alebo na bicykli, čo oceníte pri dopravných zápchach v Košiciach.
V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.
Keďže byt je v osobnom vlastníctve, je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.

Odporúčam vidieť.


Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová.






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Poštová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Poštová v Košiciach - Staré Mesto v cene 193.000,- € je o 98.407 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 18 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

193.000,- €
Cena nehnuteľnosti 154.900,- € 307.200,- €
107 m²
Celková rozloha 70 m² 107 m²
107 m²
Úžitková plocha 70 m² 107 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha107 m²
Úžitková plocha107 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-5 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.