PREDANÉ EXLUZÍVNE: 3 izbový byt, Košice-Staré mesto, ulica Branisková

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Branisková
75 m²
7
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
217.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14799x zobrazená v zozname / 7616x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

PREDANÉ

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na PREDAJ priestranný a slnečný 3 – izbový byt, tzv. „pražák“, v osobnom vlastníctve, v TOP lokalite Košíc - Staré Mesto (Kuzmányho sídlisko), ulica Branisková.
Ideálne bývanie pre každého, kto chce mať blízko do centra mesta.
Byt je s virtuálnou prehliadkou, ktorá Vám nahradí klasickú obhliadku – link: https://my.matterport.com/show/?m=JgLFSPjzJUH

Video – link: https://youtu.be/gxuvNqtLUg0


Pre viac fotiek navštívte našu webovú stránku: kalaninovareality.sk
Byt sa nachádza na ideálnom 3. poschodí/ z 7-ich, s výťahom. Úžitková výmera bytu je 75 m2. Byt má šatník. Priamo pred bytom sa nachádza aj vonkajší kumbal. Ide o praktický byt s 6 m zasklenou loggiou cez dve izby (obývačku a kuchyňu). Orientácia bytu je do tichej časti sídliska, nie na rušnú cestu, na dve svetové strany - „J/V a S/Z“ (kuchyňa + obývačka + loggia na „J/V“, dve izby na „S/Z“.
Byt je zrekonštruovaný, ide už o staršiu 10 – ročnú rekonštrukciu (plastové okná, murované jadro so sprchovacím kútom, murované samostatné WC s umývadlom a s bidetovou spŕškou, na mieru robená kuchynská linka so spotrebičmi (digestor, plynový sporák s elektrickou rúrou, umývačka riadku, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra), v kuchyni, v kúpeľni, WC a na chodbe keramická dlažba, vchodové bezpečnostné dvere, rozvody vody, elektriny a plynu.

Dispozičné riešenie bytu:


- priestranná vstupná chodba,
- šatník,
- obývačka prepojená s kuchyňou,
- dve izby,
- murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom,
- samostatné WC s bidetovou spŕškou,
- kumbal na chodbe

Bytový dom je zrekonštruovaný (zateplenie bytového domu, loggie, spoločné priestory, stúpačky, vchodové dvere na čip, poštové schránky, výťah).
V okolí bytového domu je výborná občianska vybavenosť (MŠ, ZŠ, Gymnázium M.R. Štefánika – bilingválna slovensko – francúzska a slovensko – ruská sekcia, osemročné a štvorročné gymnázium, Univerzity, OC, pošta, MHD, tržnica, potraviny Fresh plus Lipa, pekáreň, Ges klub, kaviareň, ale aj výborné športovo-relaxačné vyžitie na blízkych zelených plochách s lavičkami a ihriskami), pešia dostupnosť do centra mesta. Ide o obľúbenú lokalitu v Starom meste - Kuzmányho sídlisko.

Výhody bytu:


 žiadaná TOP lokalita – Staré Mesto, pešia dostupnosť do centra mesta,
 vhodný aj ako investícia na prenajímanie pre zahraničných medikov,
 pražský typ (s priečkami viete hýbať podľa Vašich predstáv, keďže nie sú nosné),
 orientácia na dve svetové strany,
 loggia cez dve izby,
 osobné vlastníctvo, čiže je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem,

Energetický certifikát „C“.


V kúpnej cene bytu sú zahrnuté všetky poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra, overenie – autorizácia podpisov predávajúcich) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. V prípade vážneho záujmu dohoda na cene istá.
Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Vaša realitná maklérka Ing. Renáta Kalaninová, RSc.
Predávate nehnuteľnosť? Využite moje služby. Som certifikovanou maklérkou s dlhoročnou bankovou a realitnou praxou, veľmi rada Vám pomôžem s celým procesom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Branisková

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Branisková v Košiciach - Staré Mesto v cene 217.000,- € je o 23.084 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-RK...

Pozícia realitnej ponuky

217.000,- €
Cena nehnuteľnosti 154.900,- € 420.000,- €
75 m²
Celková rozloha 70 m² 107 m²
75 m²
Úžitková plocha 67 m² 107 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha75 m²
Úžitková plocha75 m²
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-RK-59 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.